2777
2789
عنوان

ازدواج دختر ۱۴ ساله بخاطر پسر بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 2848 بازدید | 27 پست
بچه رو چندین بار تو شرایط نامناسب دیدم و دیگران هم شنیدم  بچه ۱۳ ساله ک اینقدر جلوترداز س ...

خونوادش هم بدونن هم نمیتونن کاری کنن🙄شمام هرجور دوست داری فکر کن 

مگر اینکه زندونیش کنن تو خونه😐

وگرنه شوهردادن اینجور دخترا تهش دوباره میشه خیانت و آبروریزی دختر به شوهرش

دیدم که میگم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم حس دلسوزی دارین

ولی لطفا دخالت نکنین

من یکیو میشناختم مشابه همین اتفاق

دقیقا همسایشونم مثل شما

امار دختره و به خونوادش داد

نه تنها این

پشت سر اون دختر به بقیه همسایه ها بد گفت

چیشد؟

دختره طاقت نیاورد و خودکشی🙂

نکنین تروخدا

بزارین خودشون تصمیم بگیرن

چیزی هم باشه خصوصا تو کوچه و خیابون مطمین باشین اولین نفر خونواده میفهمه

نیاز نیست بقیه بیان بگن

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎
 تو محله به اون کوچیکی ک همه ازش خبر دارن چطور هر بار ک بحثشو میشنیدم میگفتم ن و میزدم تو حرفشو ...

بذارید بره دانشگاه از محله کوچیک بره بیرون

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
تنها کاری ک میتونین انجام بدین اینه که سرتون و بزارین رو گردن خودتون باشه چیکار دارین اخه &n ...

سرم  روی گردن خودمه اگرم ناراحتی میتونی از تایپک بری بیرون

من اگه قصدم فضولی بود ووو میگفتم به من چ وو اما اشنای دوره و برام خیلی محترمه  کسی رو هم ندارن ک بخان بهش کمک کنه اگه منی ک دوس دارم کمک کنم و این کارو نکنم او زمانه ک یکی مثل شما میاد میگه چرا وقتی میتونسی کمک کنی اما نکردی 

❤️کاربری دست سه نفره❤️

من 23 سالمه رفیقم 23 سالش اما 14 سالگی ازدواج کرد الان سه تا بچه داره. چهارده ساله های الان ک دیگه بچه نیستن، شوهر خوب بکنه ک اشکال نداره 

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
میدونم حس دلسوزی دارین ولی لطفا دخالت نکنین من یکیو میشناختم مشابه همین اتفاق دقیقا همسایشونم ...

من میخوام دست و بالشونو بگیرم  اشنامه و واقعا میخوام کمک کنم دلم نمیاد سکوت کنم قصدمم این نیست ک بخام همه کارشون بشم اما میخوام یه طوری  کمک کنم .تا الان فقط کسی حرف میرنخ بهشون حرف میزنم اما جلو دهن مردمو نمیشه گرفت  میخوام یه طووری دختره از این کارش دست برداره  اون زن واقعا بی کسه ناراحتم ک میگفت کسی نیست مواظبمون باشه کسی نیست ک کمکون کنه ووو اما من میتونم کمک کنم میتونم اما نمیدونم چطور 

❤️کاربری دست سه نفره❤️
سرم  روی گردن خودمه اگرم ناراحتی میتونی از تایپک بری بیرون من اگه قصدم فضولی بود ووو میگفتم به ...

نظرمو گفتم فقط

قرار نیست همه بگن کارتون درست بوده

کمک؟؟

امار دختره و دادین زیرابشو زدین کمکه؟

من به این میگم خاله زنکی و فضولی و دو بهم زنی

کمک وقتیه ک

برین پیش دختره اروم بهش بگین چرا این کارو میکنی

چی انقدر بهت ضربه زده که داری این کارو میکنی برای اروم شدنت

پدرت معتاد بوده ولش کن تو خوب باش

نه این که برین به خونوادش بگین

الان مادرش بره گوشش و پیچ بده حبسش کنه خوب میشه

درست میشه

نه

فقط بدتر میشه

میگه بابام نیست مامانم داره اینجوری میکنه باهام...

دلم میسوزه😔

اون دختر بنده خداهم حتمن یه چی تو قلبش جاش خالیه ک داره اینجوری پر میکنه

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎
تو که انقد دلسوزی ببرش مشاور دایه مهربان تر از مادر فقط لب دهنی 

دایه مهربان تر از مادر نیستم قصدم کمکه . شما چرا اینقدر خودتو جر میدی  وقتی نمیدونی ک من قصدم چیه ناراحتی برو بیرون از تایپک

❤️کاربری دست سه نفره❤️
نظرمو گفتم فقط قرار نیست همه بگن کارتون درست بوده کمک؟؟ امار دختره و دادین زیرابشو زدین کمکه؟ من ...

قصدم کمکه و شما هر طور دوس داری فکر کن  فکر میکنی فضولی ووو مهم نیست . 

❤️کاربری دست سه نفره❤️
این دختر اگ ازدواج هم کنه خیانت میکنه چون سن حساسشه باید ببرنش مشاور و روانپزشک البته اینم بگم ک ذ ...

به نظرتون روانشناس تاثیر داره؟  میتونم با مامانش ببرمش یا پولشو بدم ک مامانش ببرتش  

❤️کاربری دست سه نفره❤️