2777
2789

وای بچه من همه صورتش شده جوش و خشکی قرمز اصلا رنگ خودش معلوم نیست طفلک میگن تا سه ماهگی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بچه من همه صورتش شده جوش و خشکی قرمز اصلا رنگ خودش معلوم نیست طفلک میگن تا سه ماهگی 

آلرژی داره برو دکتر پماد میده خوب میشه من رفتم دکنر پماد دست ساز داد ۳ روزه خوب شد هر روز صورتش با سیوند چرب کن

آلرژی داره برو دکتر پماد میده خوب میشه من رفتم دکنر پماد دست ساز داد ۳ روزه خوب شد هر روز صورتش با س ...

بردم گلم یه پماد دست ساز داده با یه وازلین کودک انگار سفت تر شده این جوشای رو صورتش امیدوارم نشونه خوب شدن باشه 

ببخشید گلم صورتشو چطور بشورم ؟ روزی چند بار ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بردم گلم یه پماد دست ساز داده با یه وازلین کودک انگار سفت تر شده این جوشای رو صورتش امیدوارم نشونه خ ...

دکتر شامپو سر بچه مارک سیوند وبدن سیون داد 

من با آب میشورم بعد با دستمال خشک میکنم پماد میزنم

وقتی حمام میکنم کرم میزنم

دکتر شامپو سر بچه مارک سیوند وبدن سیون داد  من با آب میشورم بعد با دستمال خشک میکنم پماد میزنم ...

یعنی مثل خودمون صورتش بشورم ؟ دستمو خیس کنم بکشم رو صورتش چون هر روز که حمام نمیره بچه 

اره آروم میکشم روی صورت با پنبه هم متونی تمیز کنی

ممنون عزیزم