2777
2789
عنوان

مدفوع سیاه

201 بازدید | 14 پست

بچها ببخشید گلاب ب روتون الان از سرویس برگشتم مدفوعم سیاه بود و کمی نارنجی روشن ترسیدم اومدم نت خوندم نوشت سرطان معده بچها واسه چیه خیلی نگرانم  مشکل معده نداشتم فقط چنتا لواشک خوردم واسه اونه؟ کمکم کنید لطفا دکترم باز نیست این وقت شب

خـسته‌ام....نیست‌کسی‌حالِ‌مرا‌دَرک‌کُند کاش‌این‌روح‌؛شَـبی‌جِسم‌مَرا‌ترک‌کند'🥀🐈‍⬛️

قرص آهن خوردی؟

اسمم کامل سیو نشده نوشتم( صلوات بفرستین برای خودتون)   ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

چون لواشک خوردی اینجوری شده 

نگران نباش

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

جای نگرانی نیست بنظرم از خوراکی بوده .‌.برین هویج بخورین ببین چی میشه ..و اگه یبوست دارین از اونه 

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
نه ولی کم خونی دارم

یا مال همون لوازم‌التحریر یا خوراکی خوردی که رنگ داشته یا هم قرصی دارویی چیزی خوردی نگران نباش من گاهی وقتا اینطوری میشم

اسمم کامل سیو نشده نوشتم( صلوات بفرستین برای خودتون)   ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
نه ولی کم خونی دارم

گلاب بروت بوی مدفوعت تغیر کرده میدونم مدفوع بوی بدی داره اما وقتی مشکل گوارشی پیدا کنی بوی مدفوع از حالت عادیش تغییر میکنه شکمت چطور کار میکنه یبوست داری یا اسهال