2777
2789

من  اینستا نداشتم و بلد نیستم چطوره؟ چون شوهرم وابستگی به گوشی داره در حدی که اصلاً متوجه نیست ما هم هستیم یا نه به همین خاطر نذاشتم داشته باشه حالا باهم قهریم ولی شک کردم نصب کرده باشه چطور متوجه بشم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برنامه مجازی کوچیکترین حق هر شخصیه ک داشته باشه.. طرفو تحت فشار بزاری پنهانی انجام میده شک نکن

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خب شما میتونی اینستا رو نصب کنی شماره ایشونو بزنی ببینی اکانتی میاد یا نه

یا میتونی اینستا نصب کنی با شماره خودتون بعد اجازه بدین اینستا به مخاطبینتون دسترسی پیدا کنه ببینین میاد اکانتی با نامشون یا نه

یا هم میتونین با گوشی خود شوهرتون اینستارو بدانلود و باز کنین ببینین اکانتی میاد یا نه

ولی قبل از این کارا از خودشون بپرسین

خب شما میتونی اینستا رو نصب کنی شماره ایشونو بزنی ببینی اکانتی میاد یا نه یا میتونی اینستا نصب کنی ...

باهاش قهرم بعد من فیل تر شکن و این چیزا ندارم چطور نصب کنم

برنامه مجازی کوچیکترین حق هر شخصیه ک داشته باشه.. طرفو تحت فشار بزاری پنهانی انجام میده شک نکن

بخشید عزیزم میخوام صد سال سیاه برنامه مجازی نداشته باشه صبح تا شب معلوم نیست کجاست شب هم تا نصفه شب سرش تو موبایله من چون خیلی دوستش داشتم و بهش اعتماد داشتم و به قول شما حق براش قائل بودم اینجوری شده با بی پولی و بیکاریش کنار بیام یا اعتیاد و فضای مجازی؟؟؟؟نه عزیز به خدا دیگه خسته شدم

بخشید عزیزم میخوام صد سال سیاه برنامه مجازی نداشته باشه صبح تا شب معلوم نیست کجاست شب هم تا نصفه شب ...

حقداری خاهرم خدایی.. اینطوری دیگ رو اعصابه.. ن کمش ن زیادش.. این جور حرکتها دیگ ناراحتی ایجاد میکنه... 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

حقداری خاهرم خدایی.. اینطوری دیگ رو اعصابه.. ن کمش ن زیادش.. این جور حرکتها دیگ ناراحتی ایجاد میکنه. ...

بله بیست سال همه جوره باهاش بودم ولی قرار نیست از محبت و علاقه من به خودش اینجوری سواستفاده کنه با مجسمه تو خونه هیچ فرقی نداره نه حرفی نه محبتی نه تفریح و خنده ای دیگه بریدم