2777
2789
عنوان

چه ادویه ای به خورش مرغ میزنیدکه خوش طعم بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 73168 بازدید | 41 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادویه مرغ خیلی طعمشو بد میکنه. اما یه اودیه مخصوص هست که از 21گیاهه اون خیلی طعمشو خوبب میکنه
تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  
زعفرون ، فلفل سیاه ،اویشن ، کمی زرد چوبه
و از همه مهم تر هویج و فلفل دلمه ای ، هویج بوی بد مرغ رو میگیره و فلفل دلمه ای یه بوی خیلی خوبی به مرغ میده
من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی
سلام ننه جونم ما یک مقداره شیره کشمش یا انگور رو داغ می کنیم یک مقداره کمم رب انار در حد نوک قاشق می زنیم بعد خود اب مرغ را میریزیم توش بپزه ادویه هم اویشن و کاری می زنیم عالی می شه همه میگن سسترن چیه
سلام عزیزم من فلفل سیاه زردچوبه و زعفران میزنم و کمی گلاب اخرش
هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!