2777
2789
سلام خانما.
این تاپیک برا کل غذاهاست. توهر غدایی هر ادویه ای میزنید بیایین بگین تا یاد بگیریم و استفاده کنیم و غداهامون خوشمزه بشه. به خورشت مرغ چه ادویه ای میزنید که عالی و خوشمزه بشه؟
قبلا هفت ادویه میزدم ولی جالب نبود طعمش.حالا جوز هندی میزنم خوبه ولی خواستم ببینم شما چه ادویه ای به مرغ خورشتی میزنید که عالی میشه طعمش؟
🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻
من ادویه نمیزنم..فقط زردچوبه و فلفل سیاه و چند تا سیر درسته..طعمش عالی میشه
خدایا!!!! اندکی نفهمی عطا کن تا راحت زندگی کنیم مردیم از بس فهمیدیم و به روی خودمان نیاوردیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به ادویه خورشت کرفتم از مشهد توش زیره و زردچوبه و ادویه کاری و یه ذره دارچین ریختم تو غذاهام میریزم عالی میشه
خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم
زنجبیل با مرغ خیلی خوب میشه . ولی من از دستچر مرغ مجلسی شف طیبه استفاده میکنم بیشتر زعفرون میزنم . یه تیکه فلفل دلمه ای هم بندازی داخلش عطر خوبی میده. با کره هم اگه سرخش کنی باز خیلی خوشمزه تره
از یه جایی به بعد سخت ترین کار دنیا باور کردن آدمهاست.