2777
2789
عنوان

اگر همسرتون بخواد خونه بخره و به نام خودش کنه شما طلاهاتونو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 33874 بازدید | 660 پست

بستگی داره همسر چه اخلاقی داره چه خانواده و فرهنگی داره.وگرنه که اون خونه برای شما و فرزندلنتون هست.حالا به نام مرد عادلانه نیست ولی اون بدبختام میترسن از اینکه خانومه بگه اینجا مال منه هری.منم فروختم خونه خریدیم اسایش داریم اصلا هم به این چیزا که مال منه توعه فکر نمیکنیم.سعی کنید به ارامش هردو فکر کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر پول طلا رو خودش داده باشه هم، دوست دارم به نامم بزنه. اما در کل انتظارم موقعیه که از پول خودم دادم، به نامم باشه. ولی چون اون هدیه هارو هم مال خودم میدونم ، دوست دارم به نامم بزنه ولی اگر نزنه، دلخور نمیشم.

حتی اگه خودش خریده باشه ؟ پس چرا همسرم زورم میکنه که بدم و میگه خودم خریدم منم فک میکردم شاید مشکل ا ...

همسرت کاملا درست میگه عزیزم خودش خریده طلا سرمایه زندگیه بنده خدا خریده پولش پس انداز بشه و تو اون مدت شما هم استفاده کردید اینایی که اینجا حرف میزنن یه عده خونه خراب کن احمقن 

حتی اگه خودش خریده باشه ؟ پس چرا همسرم زورم میکنه که بدم و میگه خودم خریدم منم فک میکردم شاید مشکل ا ...

ب امید خدا فردا اگر معالمه اتفاق بیوفته منم میخام همه طلاهامو بفروشم نزدیک دو تومن همه رو شوهرم خریده ب شوخی بهش گفتم س دونگش ب اسم من گفت چ فرقی داره اصلا همه ۶ دونگ مال تو من دیگه سکوت میکنم اگر زد چ بهتر نزد هم ناراحت نمیشم چون شوهرمو میشناسم هیچوقت اگر پول یا مالی داشته باشه از من دریغ نمیکنه ماشینمون هم ب نام منه بنظرم اگر شوهرت مرد خوبیه بده بره باز جاش طلا میخره

اینم بگم هر کسی زندگیش با کس دیگه فرق داره من میفروشم ولی شما ممکنه شوهرتو بهتر بشناسی دوستم طلاهاشو فروخت شوهرش خونه بخره شوهره خونه خرید ب نام خودش بعد ی مدتم زنشو طلاقش داد این ترفند مرده بوده برای گرفتن طلاها

اینجا همه گفتن نه نمیدیم مگر اینکه سه دونگ کنه.. من میدم بخاطر اینکه پیشرفت کنیم.. حتی اگه طلای زمان مجردیمم بود باز میدادم تا اینکه پیشرفت کنیم.. و تا حالا سه بار برام طلا خریده همشو دادم بازم میدم.. ولی زن هم باید از نظر مالی تامین بشه و شوهرا اینو وظیفه خودشون بدونن.. مرگ و زندگی دست خداس.. اگه روزی اتفاقی برای شوهره افتاد این زنه ک باید جور زندگی بچه هاشو بکشه.. ب نظرت خونواده شوهر میان همه چیو بزنن ب اسم زن و بچه های پسرشون؟ خیلیارو دیدم ک شوهره دور از جون شوهرامون اتفاقغی افتادع براشون ولی خونواده شوهره ادعای ارث و میراث کردن و دست زن و بچه طرف توو پوست گردو مونده.. و زنه هم نتونسته زندگیو هندل کنه و مجبور شده با دختر دم بختی خودشم بره زن اینو اون بشه.. از نظر من زنی ک بچه داره نباید ازدواج مجدد کنه چون هزار بار گندش دراومده و ناپدری ب فرزند خونده تجاوز کرده.. چه پسر باشه چه دختر... از صیغه هم نگم ک چندش ترین و مزخرف ترین شرع دنیاست... خلاصه خانوم ها هم باید امنیت مالی داشته باشن تا اگه خدایی نکرده اتفاقی بر سر زندگیشون افتاد زنه دستشو جهت امرار معاش خودش و بچش جلوی کسی دراز نشه.. همیشه آینده رو هم باید در نظر گرف...

من دو بار طلاهامو دادم ماشین خرید ماشین اولی رو بنام خودم زد،دوباره طلا فروختم برا ماشین دومی، دومی رو هنوز نه چون اقساط خریده هنوز نمیشه سند زد

اگه به شوهرت همه جوره اعتماد داری چرا که نه

نه مگر اینکه یکمش رو به نام من کنه

بله حق دارید چون مرد خارج از خونه کار میکنه.. زن داخل خونه کار میکنه و هر کس مسولیت خودشو داره.. و زن و مرد شریک مالی و عاطفی هم هستند و زندگی مشترکه.. اگه مردی سزاوار امنیت مالیه پس زن چه بسا بیشتر سزاوارشه چون زنا آسیب پذیرتر هستن.. 

بله حق دارید چون مرد خارج از خونه کار میکنه.. زن داخل خونه کار میکنه و هر کس مسولیت خودشو داره.. و ز ...

اره اخه به نام زن هم بکنه زن که نمیبره خونه باباش فقط یه پشتوانه است برای زن کسی از آینده خبر نداره که 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕