2777
2789
عنوان

کسی لیزر جای جوش انجام داده؟

36 بازدید | 3 پست

سلام ، من لیزر جای جوش پنج مرحله انجام دادم مرداد امسال تموم شد ، قبل لیزر بگم من آسکار خیلی عمیق نداشتم بیشتر بصورت جای زخم هست.

فکر میکردم چون عمقش کمتره صد در صد بهبود پیدا میکنم . الان چهار ماه تموم شده بتز میبینم هنوز مونده بنظرم😕🥺

بنظرتون باز لیزر انجام بدم؟! 

من حتی برای چیزی هم هزینه کنم به چیزی که میخوام نمیرسن. بخدا خیلی سرش سختی کشیدم😢

امروز آرایشگاه بودم زنه گفت تو جوش میزدی گفتم اره گفت معلومه جاش مونده، بخدا خیلی سخته بعد کلی هزینه و زمان و استرس هنوز این حرفو بزنن😢😢 ناراحتم عمیقا

ینی پوستت هیچ تغییر نکرد؟؟  منم رفتم ساب 2/500دادم هییییچ تغییری ندیدم

بهتر شده حس میکنم ولی هنوز کرم پودر که میزنم ردش معلومه خیلی حس بدیه من تقریبا۸,۹ تومن دادم.

😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر شده حس میکنم ولی هنوز کرم پودر که میزنم ردش معلومه خیلی حس بدیه من تقریبا۸,۹ تومن دادم. 😢

خب تنها مشکل پوستی ک نتیجه صددرصدی نداره همون اسکار و جای جوشه

برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️