2777
2789
عنوان

دلم میخواد گاز و باز کنم هردومون بمیریم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2015 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماکه ازچیزی سردرنمیارین واسه چی تواین سایتهارفتین

احمق گاو فک کرده ریدن براش 

این بره پول برداره 

الان پول تو کیف پول دلاری داره 

نمیتونه استخراج کنه برای ایران بیاد 

اول مالیات باید بده به دولت آمریکا 

با یه مشاور توی همین زمینه بورس و سهام صحبت کنید یه وقت سایت کلاه برداری نباشه 

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
شما حقوق خوندین؟ واقعا کار هست براش؟ درامد چطوره خوبه؟ ب نظرتون کنکور بدم انتخاب رشتمو حقوق بزنم ارز ...

کار براش خیلی کمه 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

احمق گاو فک کرده ریدن براش  این بره پول برداره  الان پول تو کیف پول دلاری داره  نم ...

تو هم باهاش بودی دیگه

درکل این سایاهای شرطبندی و.....توایران هم جواب نمیده چه برسه امریکا که دستت به جایی نمیرسه

دارم سکته میکنم خداااااا😭😭😭 چه کنم برم گدایی کنم تا بدهی مردم و بدیم

برو گدایی اشکالی نداره یا پس نده دیگه بهتر از ضرر جانیه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
وای لعنت به این بورس چقدر آدم بدبخت کرده 💔  خیلیارو دیدم همه زندگیشون ریختن تو بورس 💔 اشکال ...

بدهی مردم و چجوری بدم آخه ؟؟😭

شوهرم هم داره دق می‌کنه 

حال هردمون بده ، یه کارگر بدبخته که سه سال زحمت کشید با قرعه کشی خونگی واسم سرویس و طلا خرید همش رفتتتت😭😭😭