2777
2789

بزارین براتون از اول هشت صبح بگم از خواب پاشده شربت البالو از یخچال در اورده خورده شیشه رو شوت کرده ریخته زمین بعد داشتم خونه تمیز میکردم من هر زیر اندازی که میبردم بتکونم این درو میبست ده دقیقه باید التماس میکردم درو باز کنه پرده پذیرایی و کشیده افتاد زمین یه نمکدون و خالی کرده تو اشپزخونه دفعه اخر رفتم تراس و بشورم هر چقد التماسش کردم باز نکرد بیام تو با مشت زدم تو شیشه شکست خدارو شکر نریخت تو صورتش ولی دیگه کتکش زدم الان عذاب وجدان دارم ناگفته نماند وروجک فقط ۴سالشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلال کن… نمیدونم چرا اولش خوندم خنده م گرفت

بابا بچه ست دیگه، مثلا میخواد باهات بازی کنه و سر به سرت بذاره

بچه های منم همینن… فقط یه روزایی هست که ادم خودش به هر دلیلی حالش گرفته س حوصله ش کم میشه وگرنه این کارا عجیب نیست از یه بچه اینقدری

الان‌ واقعا میخوای ببینی تو مقصری یا اون؟

بچه همینه

وقتی خودت کارداری باید اونم سرگرم باشه

بچه چهارساله مراقبت میخواد 

اون مغزش هنوز رشد کامل نکرده کار خوب و بدو تشخیص نمیده

اگه یبار پشت درمونده دفعه بعد باید کلید میبردی

خودتم آینده نگری پایینی داری

رفتاراش تا حدودی قابل پیش بینی هست

شیطون بلا از واکنشت وقتی پشت در میمونی خوشش میاد

نباید بزنی

زدن فقط آسیب رسوندن به بچه اس تا خشمتو خالی کنی

روی کنترل خشمت هم کار کن 

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

تحملم تموم میشه اماتا کتک میزنم خودم میمیرم یه گاز نمیتونم روشن کنم میگه بده من میام شیشه پاک کنم شیشه پاک کن میگیره اسپری میکنه اونو میگیرم اب پاش و برمیداره اسپری میکنه