2777
2789

من پدرم فوت شده هفت روزه 😔 سنشم زیاد نبود خانواده همسرم عروسی دعوتن عروسی پسر همسایشون که خیلی هم صمیمی هستن همسر منم با داماد خیلی صمیمی ولی نمیره 

نمیدونم من زیاد حساس شدم یا واقعا اینا حق دارن برن نمیدونم چه مرگمه همش غصه دنیا رو منه

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شعور حکم میکنه ک نرن ولی رفتنم به چپت بگیر خداپدرتم بیامرزه🥺

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
نباید برن

پس حداقل میدونم من حساس نیستم همسرم میگه تو حساسی تو اخلاق نداری ولی من غم دارم غم دنیااااا 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
شعور حکم میکنه ک نرن ولی رفتنم به چپت بگیر خداپدرتم بیامرزه🥺

ممنونم

خدا رحمتشون کنه.

حق داری. بابای منم امسال از دنیا رفت، ۲۰ روز نشده بود که مادرشوهرم رفت جشن عقد نوه خاله‌ش. منم ناراحت شدم ولی حرفی نزدم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خدا رحمتشون کنه. حق داری. بابای منم امسال از دنیا رفت، ۲۰ روز نشده بود که مادرشوهرم رفت جشن عقد نوه ...

کاش برا من بیست روز میشد رفتن اینا یذره خجالت نکشیدن 

کاش برا من بیست روز میشد رفتن اینا یذره خجالت نکشیدن 

تا ابد حق داری، ولی غصه نخور، خودتو اذیت نکن، اگه شادی برا همه نباشه، عزا برا همه هست

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...