2777
2789

سلام 

من نزدیک ۱۰_۱۱ ماه هست با پسری در ارتباط هستم . همون روز های اول با مامانم در موردش صحبت کردم مامانم گفت پول نداره خونه نداره ولی من برام مهم نبود این چیزا برای همین ارتباطمو باهاش ادامه دادم تا الان 

قرار بود قبل عیدی همه چی جدی بشه نمی دونم چرا جو گیر شدم پیش خودم گفتم آره پول نداره خونه نداره توی گذشته مشروب می‌خورده لات بوده که این چیزا تو خانواده ما قفله، البته الان کامل تغییر کرده .

رفتم بهش گفتم و متاسفانه خریت کردم و بهش گفتم که تو پول و ماشین نداری 

و اون غرور و قلبش شکست خانوادش هم بهم پیام دادن که چرا اینجوری گفتی خودم میدونم کار خیلی خیلی اشتباهی انجام دادم💔🥲

حالا پشیمونم، توی این چند روز دارم به نبودش فکر میکنم حالم بده میخوام برم براش توضیح بدم ولی نمیدونم چی بگم نمی دونم چیکار کنم 

احساس میکنم نمیتونم دیگه کسیو مثل اون دوست داشته باشم

بهش یک سلام بده که با محبت آمیخته است 

بعد ببین چی جواب میده ؟؟

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش یک سلام بده که با محبت آمیخته است  بعد ببین چی جواب میده ؟؟

از طرز سلام دادنش میتونی بفهمی که چجور دلسوز شکستی یا اصلا نشکستی 🤩

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
بهش یک سلام بده که با محبت آمیخته است  بعد ببین چی جواب میده ؟؟

خودش بهم امروز زنگ زد گفت چیکار میکنی مهربون بود باهام ولی هیج جمله احساسی بهم نگفت 

در مورد همکلاسیم که آقا هست پرسید گفتم بهم گفته ازت خوشم میاد شمارشو میخواست که به اون پسره زنگ بزنه بگه این دختره نامزد داره

ولی نمیدونم چجوری ازش معذرت خواهی کنم 🫠

نمی دونم منو میبخشه یا نه

خودش بهم امروز زنگ زد گفت چیکار میکنی مهربون بود باهام ولی هیج جمله احساسی بهم نگفت  در مورد ه ...

عععع🤩🤩🤩

بابا دختر این دلش نشکسته ا 😁🤣

برو خوشحال باش

الان بهش زنگ بزن چند تا حرف محبت آمیز بهش بگو 

بعدا هم به اون آقا همکلاسیت جواب رد بده 

خودش بهم امروز زنگ زد گفت چیکار میکنی مهربون بود باهام ولی هیج جمله احساسی بهم نگفت  در مورد ه ...

موفق باشی عزیزم 

ببینم چیکار می‌کنی ا✌🏻✌🏻

عععع🤩🤩🤩 بابا دختر این دلش نشکسته ا 😁🤣 برو خوشحال باش الان بهش زنگ بزن چند تا حرف محبت آمیز ب ...

البته نمیگم ا ، حتما بهش جواب رد بده 

اما من میگم عشق حرف اول رو میزنه 

برعکس بعضی از انسان ها که فکر میکنم پول از همه مهمتره...

دوست داشتن کافی نیست  هدفش چیه پس  نمیشه که همش آدم با انشالله جلو بره  ببین اگه و ...

خیلی تلاش میکنه کارشو عوض کرده به فکر اینه که خونه بسازه ماشین بخره ولی نمیدونم چرا من این کار کردم و نمی دونم جای جبران هست یا نه💔🫠

دیشب بهش گفتم مراقب خودت باش قبل خواب چون سر کار بود به رسم همیشه اینجوری جوابمو داد

هان 

😱😱این دیگه چیست که نوشته 

عععع🤩🤩🤩 بابا دختر این دلش نشکسته ا 😁🤣 برو خوشحال باش الان بهش زنگ بزن چند تا حرف محبت آمیز ب ...

خداکنه 

یکشنبه بهش گفتم میخوام ببینمت گفت باشه میام ولی به عنوان رفیقت تازه به عنوان رفیق میخوام بغلت کنم بوست کنم 

ولی نمیدونم چیکار کنم یکشنبه که منو ببخشه💔🥲

با شاخه گل برم پیشش؟