2777
2789

ممنون میشم اسم دکترش رو بهم بگه؟ 

يا ادرس یه دکتر اینترنتی خوب برای درمان وسواس فکری وعملی بهم بگه؟؟ 

اگه مشکل پزشکی ندارین

سعی کنید مسیرها رو پیاده برین تند

یک هفته امتحان کنین

ضرر نداره

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر

مامانل 

کانال ایتا داره

گروه هم داره

داره

هدفش بدون دارو هست

اما خودشم و خیلی ها اول دارو خوردن و پیش. ولنناس

و روانپزشک رفتن و قطعا داروی شیمیایی میده روانپزشک

هرچند داروی گیاهی هم خوب تاثیرش کمه

و این کاربر میگه از طب سنتی 

و طبیب های سنتی

و سبک غذایی

و معنوی

شدید باشه افسردگی اضطراب و وسواس فکری و دیگر بیکاری

مجبورا اول با دارو هست

تا کنترل بشه

طولانی شدن و سالهه خوردن و آهستگی داشتن بده

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه مشکل پزشکی ندارین سعی کنید مسیرها رو پیاده برین تند یک هفته امتحان کنین ضرر نداره

یعنی اثر میزاره؟ 

من شوهرم درگیر وسواس هست

قبول نمیکنه دکتر بره ودارو بخوره، میگه عوارض داره

ولی خب قبول داره وسواسی هست، منم تو اینترنت تحقیق کردم یه مقدار داروی گیاهی پیدا کردم بهش میدم ولی نمیدونم اثر داره یانه

ممنون  الان چه جوری کانال پیدا کنم؟؟

کاربری مامانل سرچ کن

اول بعد بهش پیام بده 

شاید لینکش تو پست هاش باشه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

یعنی اثر میزاره؟  من شوهرم درگیر وسواس هست قبول نمیکنه دکتر بره ودارو بخوره، میگه عوارض داره ...

قطعا عوارض داره

من سه ماه قبل ایمپلنت کردم یک دونه قرص مسکن و چرک خشک کن نخوردم با اینکه مردم و زنده شدم

اگه مشکل پزشکی نداره

تا میتونه پیاده بره

و حتما طب سنتی که دکتر هم باشه بره

احتمال خیلی زیاد طبع سودایی داره یعنی سرد و خشک

ماست چکیده بخورن ببینن چطور میشن

شبها جوراب بپوشن تا پاشون گرم باشه چند شب امتحان کنن

چایی که میخورن بعدش تپش قلب و احساس پوچی دارن ؟

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
قطعا عوارض داره من سه ماه قبل ایمپلنت کردم یک دونه قرص مسکن و چرک خشک کن نخوردم با اینکه مردم و زند ...

یه دکتر خوب بلد نیستید؟ 

نه تو شغلش به شکست خورد بعد اون موصوع خونه نشین شد، باهمه قطع ارتباط کرد و کرونا هم که اومد اینم دچار وسواس هم شد 

ما هنوز تو شرایطی کرونا هستیم

یه دکتر خوب بلد نیستید؟  نه تو شغلش به شکست خورد بعد اون موصوع خونه نشین شد، باهمه قطع ارتباط ...

اونقدر جاش مهم نیست

کم و زیاد همه دکترها مثل همن

جایی نزدیکتون که طب سنی هست برین

خیلیها شکست خوردن ولی زندگی میکنن

فکر کنم اول کاری کنین پیاده بره

خرید روزانه رو چجوری میکنین ؟

مامانل کانال ایتا دارهگروه هم دارهدارههدفش بدون دارو هستاما خودشم و خیلی ها اول دارو خوردن و پیش. ول ...

من مامانل چه جوری سرچ کنم؟؟نمیاره نه تلگرام نه ایتا 

خداوندا ، هرکسی رو به آروزوی قلبیش برسون ،ی گل دخترسالم و صالحم بهم هدیه بده😭😭😭