سلام بچها دخترم کلاس چهارم ریاضیش کلا ازپایه ضعیفه چون اول دوم به خاطر کرونا مجازی بود و پارسالم مریض شد کلا بیشتر سال نتونس مدرسه بره .براش معلم خصوصی گرفتم ولی کارش اصلا خوب نبود نحوه تدریسش با مدرسه فرق میکرد با وجود پرسوجوی زیاد نتونستم معلمی پیدا کنم که بهش هفته ای چند جلسه درس بده اگرم کسی باشه سرشون شلوغه هر ده روز یه جلسه میزاره که اصلا نره بهتره .واقعا موندم چیکارکنم اعتماد بنفسش داره کم میشه .راه حلی اگه دارید بگید ؟بازی که مربوط به درس ریاضی باشه یاکلا هرچی که بتونه تو درس ریاضیش کمکش کنه و مغز تقویت کنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اخه روش تدریس الان فرق کرده بعضی وقتا براش یه چیزیو توضیح میدم خودش میگه معلممون یه جور دیگه گفته و کلا باهام بحث میکنه همش میگه خسته شدم و نمیخام باتوکارکنم ...ترجیح میدم رابطه ما همون مادروفرزندباشه تا معلم شاگرد😢