2777
2789

سلام بچها دخترم کلاس چهارم  ریاضیش کلا ازپایه   ضعیفه چون اول دوم به خاطر کرونا مجازی بود و پارسالم مریض شد کلا بیشتر سال نتونس مدرسه بره .براش معلم خصوصی گرفتم ولی کارش اصلا خوب نبود نحوه تدریسش با مدرسه فرق میکرد  با وجود پرسوجوی زیاد نتونستم معلمی پیدا کنم که بهش هفته ای چند جلسه درس بده اگرم کسی باشه سرشون شلوغه هر ده روز یه جلسه میزاره که اصلا نره بهتره .واقعا موندم چیکارکنم اعتماد بنفسش داره کم میشه .راه حلی اگه دارید بگید ؟بازی که مربوط به درس ریاضی باشه یاکلا هرچی که بتونه تو درس ریاضیش کمکش کنه و مغز تقویت کنه  

درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد💔

بهترین راه اینه که به معلمشون بگی 5 شنبه ها که مدرسه تعطیله کلاس جبرانی برا کل بچه ها 

بزاره 

هم هزینه اش کمتره هم بچه با معلمش راحتره هم معلم ضعف بچه ها رو بیشتر میدونه باهاشون کار میکنه

هم یه پولی گیر معلم میاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهترین راه اینه که به معلمشون بگی 5 شنبه ها که مدرسه تعطیله کلاس جبرانی برا کل بچه ها  بزاره&n ...

این پیشنهادم دادم ولی سرش شلوغه و نمیتونه متاسفانه

خودت چرا باهاش کار نمیکنی

اخه روش تدریس الان فرق کرده بعضی وقتا براش یه چیزیو توضیح میدم خودش میگه معلممون یه جور دیگه گفته و کلا باهام بحث میکنه همش میگه خسته شدم و نمیخام باتوکارکنم  ...ترجیح میدم رابطه ما همون مادروفرزندباشه تا معلم شاگرد😢