2777
2789

دو روز پیش من شب رفتم خونه پدر شوهرم 

جاری کوچک با اونا زندگی می کنه 

من کنار بخاری نشستم اونم با شوهرش اومد نشست 

من چای مو خوردم پاشدم اومدم اینطرف کنار شوهرم نشستم .چون گرم بود بارانی تنم بود 

بعد این جاری داستان کرده که چرا پاشده رفته .به من توهین کرده 

دیشب من رفتم خونه پدر شوهرم .به اصرار برادرشوهر بزرگ

جاری کوچک اومد به همه دست داد جز من 

موقع رفتن من به برادرشوهر بزرگ م تو کوچه گفتم که ببین دست نداد به من .ولی شما در برابر توهین اون سکوت می کنی

اونم بعد رفتن من زنگ زده به پدرشوهرم که تقصیر عروس کوچک ته 

جاری کوچک هم برگشته به مادرشوهر و زبون دراز کرده و فحش داده .مادرشوهر هم گفت ه اون بابا تو هست بی ادب که تربیت یادت نداده

البته این اطلاعات شوهرم ناقص ه

و اینکه شوهرم طبق همیشه گلابی و بی طرف ه و میگه من ندیدم 

می خوام فردا به برادرشوهر بزرگم زنگ بزنم کامل ازش بپرسم چی شده

اینم بگم دلم از شوهر گلابی شکسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد دنبال حرفین 😑.. یک انسان با سیاست دنبال حرف نمیفته.. مثلا بفهمی چیشده ک چی دوباره ی سری حرفهارو میشنوی واین جریان ادامه خاهد داشت این حرفها حرفهای خاله زنک هست.. 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

وقتى كه از در تو مياى دغدغه هات قشنگه

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

چرا انقد دنبال حرفین 😑.. یک انسان با سیاست دنبال حرف نمیفته.. مثلا بفهمی چیشده ک چی دوباره ی سری حر ...

می خوام بدونم چی گفته که مادرشوهرم دیوانه شده 

آخه مادرشوهر من آدم ساکت ه

می خوام بدونم چی گفته که مادرشوهرم دیوانه شده  آخه مادرشوهر من آدم ساکت ه

هرچی گفته بیخیال شو خاهرمن.. دنبال چ هستی اخه.. قشنگ دارم میبینم ی جنگ بزرگ تو راهه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

چقدر از بحث خاله زنکی متنفرم خدا رو شکر شوهرت خاله زنک نیست بیفته وسط یه مشت حرف چرت و پرت بی ارزش

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

هرچی گفته بیخیال شو خاهرمن.. دنبال چ هستی اخه.. قشنگ دارم میبینم ی جنگ بزرگ تو راهه

وقتی می بینم یه آدم معلوم الحال اینطور داره از خودش حرف درمیارن حرصم می گیره 

از کجا میگی دعوا میشه؟