این رنگ فانتزی ها معمولا زود میرن عزیزم چند بار بشوری یا شامپو رفته
اگه خیلی عجله داری برو آرایشگاه برات ریموو کنن
وقتی افسرده شدم،مامانم میگفت چشم خورده!دکتر میگفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . ! ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شستم چندبار اما رنگ کمرنگ مونده میگن نمیره .فقط اون صورتی قشنگش زود پرید
چرا اتفاقا رنگ صورتی میره ولی مثلا آبی و بنفش خیلی دیرتر میرن معمولا
یا برو آرایشگاه یا روش رنگ تیره بذار.مثلاn2
وقتی افسرده شدم،مامانم میگفت چشم خورده!دکتر میگفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . ! ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)
اگه بقیه موهات تیره اس نذار جالب نمیشه.زیاد اختلاف رنگ پیدا میکنه و قشنگ نمیشه
آره گلم خیالت راحتتره اونطوری.رفتی بپرس ازشون که اگه یوقت دوباره این شرایط برات پیش اومد کدومو بذاری بهتره