2777
2789

هفته پیش جلو موهام که فیس فریم رنگ کرده بودم رو رنگ فانتزی صورتی زدم.روزای اول قشنگ بود صورتی پر رنگ

الان صورتی کمرنگ شده بدم میاد میخوام بره چیکار کنم زود بپره این رنگ صورتی کمرنگش؟؟؟توروخدااااا راهنمایی کنیییید

خدایا شکرت💕

این رنگ فانتزی ها معمولا زود میرن عزیزم چند بار بشوری یا شامپو رفته

اگه خیلی عجله داری برو آرایشگاه برات ریموو کنن

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

این رنگ فانتزی ها معمولا زود میرن عزیزم چند بار بشوری یا شامپو رفته اگه خیلی عجله داری برو آرایشگاه ...

شستم چندبار اما رنگ کمرنگ مونده میگن نمیره .فقط اون صورتی قشنگش زود پرید

خدایا شکرت💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شستم چندبار اما رنگ کمرنگ مونده میگن نمیره .فقط اون صورتی قشنگش زود پرید

چرا اتفاقا رنگ صورتی می‌ره ولی مثلا آبی و بنفش خیلی دیرتر میرن معمولا

یا برو آرایشگاه یا روش رنگ تیره بذار.مثلاn2

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

N8دارم فعلا .بزنم؟

N8 روشنه خیلی شاید تن نارنجی پیدا کنه

اگه بقیه موهات تیره اس نذار جالب نمیشه.زیاد اختلاف رنگ پیدا میکنه و قشنگ نمیشه 

پس برم سالنی بهتره 

آره گلم خیالت راحتتره اونطوری.رفتی بپرس ازشون که اگه یوقت دوباره این شرایط برات پیش اومد کدومو بذاری بهتره