2777
2789

من مجردم ولی چند ساله هر چند وقت یک بار ی دختر بچه میاد تو خوابم ی مدته خیلی بیشتر ،انگار ک دختر خودمه مامان صدام میزنه ولی همش ناراحته و گریه میکنه 

اون لحظه من حس مردن دارم ک دخترم غمگینه حس مادرانه  بهشو  کاااملا درک میکنم 

میدونید چرا همیچن خوابی رو میبینم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالتونه شاید یه دختر بچه تو بهزیستی منتظره ببرید بزرگش کنید  نمیدونم شایدم تو ناخودآگاه ذهنت ...

۲۵سالمه 

نمیدونم این روزا خیلی درگیرشم منی ک مجردم واقعا ب اون بچه تو خوابم حس مادرانه دارم

خیلی دوس دارم اتفاقا سرپرست ی بچه بشم ولی شرایطشو ندارم متاسفانه💔

نمیدونم  چهرش خیلی شبیه بچگیای خودمه همش ناراحته

فکر میکنم خودتی و شاید کودکیت نیاز به محبت مادرت داشتی و الان اون حس گاهی بیاد سراغت .دلت بخواددکسی اونطور بهت محبت کنه 

رابطتتو با مادرت بهتر کن شاید ارامش بگیری شاید بهش نیاز داری .جای دوری نمیره

فکر میکنم خودتی و شاید کودکیت نیاز به محبت مادرت داشتی و الان اون حس گاهی بیاد سراغت .دلت بخواددکسی ...

متاسفانه رابطه خوبی نداریم 💔

شاید همینه ک شما میگین من از روزی ک ب دنیا اومدم مادرم منو نخواست

درگیرشم دوس دارم اون بچه اصلا خوابم نیاد ک دلتنگش نشم 

ی حس غریبیه چند روزه زندگیم مختل شده ی خوابه ی خیلی واقعیه انگار

متاسفانه رابطه خوبی نداریم 💔 شاید همینه ک شما میگین من از روزی ک ب دنیا اومدم مادرم منو نخواست در ...

باورم نمیشه کسی بگه مادرم دوستم نداره 

حتی اگرم تبعیض بزارن اگرم اذیت کنن باز ته قلبشون دوس دارن بچه هاشونو 

خودت بهتر صلاح میدونی .خیلی تو کف خوابهات نرو بعضیا مبهمن .تو واقعیت زندگی کن