2777
2789
نحوه زدن چسب خیلی مهمه من۴ماه زدم الان ۴ساله عمل کردم اصلا افتادگی نداشته گوش شیطون کر 

عزیزم شمام اولش ورم داشت دماغتون من دماغمو۱۰روزه عمل کردم از دماغ خودمم گنده تره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من چهار سال از عملش گذشته هنوز که هنوزه شبا چسب میزنه پایین نمیره بالا هم اومده

یاخدا چخبرههههه 

دکتر ب من گفت 2 ماه بزن 

الانم باید 1 ماه فقط شبا بزنم

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

سلام عزیزم خوبی 

اول اینکه زیاد سرتو پایین نگیر 

توی خوابیدن دقت کن 

مطالعه کردنت طولانی مدت نباشه ینی هر چند دقیقه آنتراک بده و یسره بمدت طولانی سرت پایین نباشه

کارای سنگین انجام نده  ، ورزش فعلا سمتش نرو ۳ تا ۶ ماه بعد جراحی بهترین حالتشه و بسته به نوع ورزش از دکتر سوال کن 

و اینکه بابت چسب زدن طبق نظر دکتر باشه خودسرانه تایم بیشتر و کمتر چسب نزن چون خود چسب می‌تونه آسیب بزنه 

عزیزم شمام اولش ورم داشت دماغتون من دماغمو۱۰روزه عمل کردم از دماغ خودمم گنده تره

طبیعیه ، اولش ورم داره و بعدش که ورم می‌خوابه فکر می‌کنی تغییر نکردی ولی به مرور جا بیفته تغییراتو تازه متوجه میشی