کاری به این ندارم که منو شناخته اومده از همه حرفام اسکرین شات گرفته نشون شوهرش داده ...بعد زنگ زده(کنار شوهرش بود) میگه خوب زندگیتو با مردم در میون میزاری منم بهش گفتم اگر درمیون گذاشتم اسم و رسمم برای بقیه قابل شناسایی نیست کسی شمارم نداره ولی تو چقدر مریضی که میای حرفای منو که درد ودل بوده و از روی تنهایی و ناراحتی زدم رو ابزاری برای اذیت کردن من قرار میدی
بهت بگم که من چیزی برای مخفی کردن ندارم
ولی از ته ته دلم نفرینت میکنم حالا این رو اسکرین بگیر برو نشون شوهرت بده .
به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
یه روز یکی برای اینکه از دیدن بال بال زدنت لذت ببره
آبروت رو به باد هوا میده و آتیشش میزنه
به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
جاری خانوم خدا ازت نگذره باابروی این خاتوم بازی کردی به شوهرت یاخواهرت چه ربطی داره زندگی شخصی این خانوم خب شناساییش کردی به خودش میگفتی چرا رفتی راز دلشو برای همه تعریف کردی الهیی که سرت بیاد بدجنس