2777
2789
عنوان

جاریم تو نی نی سایت منو شناسایی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 53 پست

چه جوری 

وای چه وحشتناک

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

جاری محترمش میدونم که داری میخونی.

یادت نره در دنیا کارما وجود داره

اگر به قصد لذت بردن آتیش به آبروی کسی زدی 

یه روز یکی برای اینکه از دیدن بال بال زدنت لذت ببره 

آبروت رو به باد هوا میده و آتیشش میزنه 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آی حرف دلم زدی بخدا دلم خیلی شکست    

حالا تو به این اعتقاد داشته باش 

یه روز شاهد همچین صحنه ای هستی

جاری خانوم خدا ازت نگذره باابروی این خاتوم بازی کردی به شوهرت یاخواهرت چه ربطی داره زندگی شخصی این خانوم خب شناساییش کردی به خودش میگفتی چرا رفتی راز دلشو برای همه تعریف کردی الهیی که سرت بیاد بدجنس

همینجور پشت سر هم داره پیام میده ..وقتی با آبروی کسی بازی میکنید انتظار گل و بلبل نداشته باشید..من د ...

کو اسکرین بده 

خیلی حس بدی گرفتم ازجاریت خیلی ذاتش کثیف عههه حالم بدشد از اون زنای سلیطه غیبت کن فضول هست🤢

منم بگم یا بسته جاری جان

میدونم تو دلت چ عروسی ب راه افتاده بود وقتی فهمیدی

ولی زمین گرده ی روزم تو پایینی ،اسی بالا

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……