2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهر خوبیه؟

675 بازدید | 59 پست

سلام ویژگی همسرم رو مینویسم

ببینید من حق دارم دوسش نداشته باشم یا نه

انشالله که انصاف رو تو. توصیفاتم رعابت کنم

یه مردی که ذاتا مهربونه با همه  اما نباید لج کنی باش

تو خورد و خوراک و رستوران بردن خسیس نیست

پایه بیرون بردن و دور دورای شبانه

تو کارای خونه کمک میکنه 

اهل نماز و روزه و هیئت

میشه گفت خوش خنده س

مشکل مالی نداریم

اما خیلی هم دستمو برای خریدای انچنانی باز نمیذاره

بازاریه و حساب کتاب سرش میشه

اما تحت تاثیر کامل مادر و خواهرش 

و مادر و خواهرش بخدا روانی ن بخداااا

لجباز و موقع قهر کردنامون کاملا بی عاطفه میشه پیشقدم نمیشه

اهل قربون صدقه و زبون ریختن نیست

نازمو نمیکشه تو قهر کردنا

سرد مزاجه و رابطه زیاد نداریم ده روز یک بار با اینکه چند کمتر از یکساله عروسی کردیم

دلیلشم میگه تو اوایل مشکل داشتی الانم انقد آی درد دارم میگی نمیتونم تمرکزی داشته باشم

ولی به نظرم خودشم مشکل داره

وقتی قهر میکنیم انقد لوس بارش اوردن که من باید پیشقدم بشم تو آشتی 

بجای اینکه اون بیاد نازمو بکشه  و باهم حرف بزنیم تا مشکل حل بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب تولدم و شب سالگرد نامزدیمون قبلش قهر کرد و اون روزا که برای همه قشنگه نیومد آشتی یا کادویی بخره برام

البته یه ماه بعدش سی میلیون تومن طلا خرید اونم یه نیم ست کم اجرت پیدا کردم گفتم به عنوان پس انداز خوبه

اونم قبول کرد بخره

خوب مرد حسابی تو که تو حسابت پول داشتی همون یه ماه قبلش بجای کادو سالگرد می‌دادیش

فکر کنم منو دوست نداره

با اینکه کلی قبل ازدواج برای بدست اوردنم تلاش کرد

الان همش به شوخی و به جدی میگه گولم زدی😐

سلیقه و معیار هر کسی متفاوته مثلا من معیارم یکی اینکه طرفم محبت و توجه کنه و براش مهم باشم و همچنین از نظر جنسی هم خیلی برام مهمه 

یکی هست اینا برای مهم نیس همینکه شوهرت مهربونه و پایته و از نظر مالی تامینت می‌کنه براش مهمه 

عزیزم ببین معیار و سلیقه خودت چیه ببین چیارو میتونی درست کنی مثلا نذار با خواهر و مادرش زیاد ارتباط بگیره برا نیاز جنسیس ببر دکتر گرمی جات بده بهش 

هر کسی یه سلیقه داره الان اینجا بیان بگن نه نه خوب نیس تو میخوای جدا شی؟ خب معیار هر کدوم از ماها فرق داره سعی کن درستش کنی 

همین که دهن بین خانوادشه همهههههه ویژگی های خوب دیگش میشوره میبره

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

مرد خوبیه بنظرم اگه بتونی درستش کنی اصلا نازشو نکش روابطتو با خانوادش کمتر کن سعی کن در قهر عادی زند ...

جالبیش اینه هررروقت میرم سمت خونه شون فقط تیکه و کنایه بارم میکنن با میرن دور میشینن و باهام حرف نمیزنن

پشت سرم حرف در میارن و من خدای بالا سرم شاهده فقط سکوت

بعدم الان یه هفته س مادر ش میگه دیگه زنتو نیار خونه ما

بهش بگو بیاد بیرونش میکنم😐😐

دلیلشم اینه که دو هفته س براش زنگ نزدم حالشو بپرسم و اونم یکم حرف بم بزنه جیگرش خنک شه😂😂

میگه زنت بهم بی احترامی کرده