2777
2789
عنوان

بينيم بعد ٥ ماه و نيم هنوز سربالاست

258 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها كسى اينجا تجربه عمل دوم بينى رو داره؟ واقعا چند روزه داوم ديوونه ميشم بينيم هنوز بهد ٥ ماه خيلى سرش بالاست و سوراخاى بينيم از جلو معلومه واقعا دارم ديوونه ميشم بينيم پهن بوده هم اصلا دست نزده به پره ها واقعا نميدونم چى كارش كنم

عمل ثانويه بينى رو بلند تر ميكنه يا نوكش رو بياره پايين تر ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

٧٠ ميليون هم پول عمل دادم الان عكس ميدم

مم تازگی عمل کردم 70تومان .

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

هروقت گذاشتی لایک کن

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

تاکی چسب زدی اسی؟ 

احساس میکنم هنوز ورم داره بینیت

ولی سوراخای بینیت خوبه ک

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
تاکی چسب زدی اسی؟  احساس میکنم هنوز ورم داره بینیت ولی سوراخای بینیت خوبه ک

والا به من گفت بعد ٢ماه و نيم ديگه نزن چسبو واقعا خوبه سوراخا؟ از جلو خيلى تو چشم نيست؟😭كاش يكم ديگه بياد پايين مجبور نشم دوباره عمل كنم

چقدر زیاد سه هفته پیش عمل کردم ۲۱

مبارکت باشه . 

تو شهر ما نرخ ها اکثرا 50و اینا هست البته کمترم هست ولی  خوب نیستن 

ولی این دکتره ک من رفتم الان شده نرخش 85

از اتاق عمل ک میای بیرون بینیت قشنگه 

هم کوچیک هم اینکه  هیچ عملیش مثل هم نیس هر کسی متناسب ب صورتش عمل میکنه  . 

تا 3ماه هم هر هفته دو بار میری مطبش خودش  ماساژ میده و چسب بینیت عوض میکنه . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر