2777
2789

تا مجرد بودیم میگفتن اگه ازدواج کنی دیگه نمیتونی زندگی کنی نمیتونی لذت ببری

ازدواج کردیم حتی بیشتر از مجردی ها لذت بردیم من نمیگم باهمسرم هیچگونه مسئله ای ندارم ولی اتفاقا بعد از وردو همسرم به زندگیم واقعا بیشتر از زندگیم لذت بردم😊

بعد گفتن اگه باردار بشی زمین گیر میشی و فقط برا دستشویی میتونی خودت بری

ولی ماشالله اصلا اینطور نیست و درسته تهوع ها واقعا اذیت کنندست 🤢ولی به این شدت و حدت میگفتن بدبخت میشی زمین گیر میشی حتی کار خونه هم نمیتوتی بکنی ۹ ماه نیاز به پرستار داری 

اینم اینطور نبود 😐

حالا میگن بعد بچه بدبخت میشی رابطتت خراب میشه

به اهدافت نمیرسی ومن تجربه ای ندارم 

مگه چی قراره بشه؟

خدایا شکرت..خدایا کنارم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ب منم گفتن بعدزایمان افسرگی پس از زایمان میکیری اتفاقا من قبلش افسره بودم با اومدن بچه خیلی هم سرگرم شدم هم انگیزه برای زندگی وتلاش پیداکردم

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

کی همچین تز بیخودی رو داده؟بچه بدبختیه؟؟

سبک زندگی عوض میشه‌طول میکشه تا به سبک جدید عادت کنی.خستگی و مسئولیت بیشتری به وجود میاد

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
به نظرم با این اطرافیانت زیاد حرف نزن. اینهایی که به شما گفتن،من هیچوقت نشنیدم

اینا حرفای جامعست نه اطرافیان

ازدواج کنی زندگی نمیکنی

بچه بیاری به ارزوهات نمیرسی

درس بخونی هیچی نمیشی

کار بکنی پیر و شکسته میشی

چرا انقدر دروغ😑

خدایا شکرت..خدایا کنارم باش

من با پسرم عشق رو تو زندگی تجربه کردم 

۲۰ سالگی دنیا آوردمش با هم خیلی صمیمی و نزدیک بودیم و هستیم 

الان ۴۰ سالمه زیبا و جوان هستم و خیلی خوشحالم که خدا پسرمو بهم هدیه داد

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
من با پسرم عشق رو تو زندگی تجربه کردم  ۲۰ سالگی دنیا آوردمش با هم خیلی صمیمی و نزدیک بودیم و ه ...

فقط یه فرزند دارین؟

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

وای کی اینا رو بهت میگفت؟  منم خیلی راضیم خدا رو شکر شاغلم سر هر دو تا بچم تا دو روزمونده به زایمانم سر کار بودم بعد تولدشونم قبل از ده روز خودم سرپا شدم و تمام کارام رو به تنهایی انجام دادم 

حالا بعضیا طفلکا بارداری سختی دارن اونا که خدا کمکشون کنه بعضیام استانه تحملشون پایینه اما در مجموع یه پروسه طبیعیه بدن ما امادگیش رو داره 

ازدواجم مسیولیت پذیری و گذشت میخواد اگر تمرین کنیم خوبه

وای کی اینا رو بهت میگفت؟  منم خیلی راضیم خدا رو شکر شاغلم سر هر دو تا بچم تا دو روزمونده به زا ...

خوشبحالتون