2777
2789
عنوان

کیا سریال سیب ممنوعه دیدن بیایید ببینید شوهرم چی گف

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 52 پست
ع چ جالت ایرانیا فقط اعتقادشون اینه هرکی سفیده خوشگله مهم نیس دماغ دهنش چقدریه چون بیشتر ایرانیا بلو ...

ن بابا فک میکنی تو خودت خودتو دوس داشته باشی تعریف کنی برا بقیه هم اینطور بنظر میای مهم خودتی بعد تو بارداری هیچوقت به خودت نمره نده الان زمان مناسبی نیست زایمان کنی روپا شدی تلاش کن واس خودت هم زیبایی هم سلامتی 

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا فک میکنی تو خودت خودتو دوس داشته باشی تعریف کنی برا بقیه هم اینطور بنظر میای مهم خودتی بعد تو ...

حتما همینذکارو میکنم بخدا خپاهر شوهرام معمولین ولی با همین روش جوری کردن همه میگن خوشگلن 

نشستم زایمان کنم بعد برم قشنگ ب خودم برسم صرفا ن بخاطر حرفای شوهرم بخاطر دل خودم

حتما همینذکارو میکنم بخدا خپاهر شوهرام معمولین ولی با همین روش جوری کردن همه میگن خوشگلن  نشست ...

اره بابا مهم خودتی بعد شوهرت تو کاری که دوس داری بکن پولم که داره بگیر ازش هر ترفندی که جواب میده لباس خوب بپوش بیرون و خونه ابرو حتما برو زاویه برو درد ندارن خیلی مترس هیچ دردی از زایمان و بارداری بدتر نیست ک اونم ما زنا از پسش برآمدیم.اهان کراتین مو و ی لایت خوشگل حتما تو برنامت باشه خلاصه بترکون خیلیم به اون مستر محل نده هرچی گفت خوراکیتو بخور تلوزیون تو نگاه کن انگار نشنیدی محل نده اگر نیت حرص دراوردنه نرسه بهش 

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
اره بابا مهم خودتی بعد شوهرت تو کاری که دوس داری بکن پولم که داره بگیر ازش هر ترفندی که جواب میده لب ...

دقیقا همین کارارو بکنم میترکه 😅😅😅 

من این مارارو نمیکنم ی ارایش ساده کنم برم بیرون میخواد بترکه همش نیش کنایه میزنه گیر میده نشستم برم بعد زایمان اینارو انجام بدم چی میشه 😂😂😂

بدرک بره دختر بازی شاید ی جا رسوا شد 

دقیقا همین کارارو بکنم میترکه 😅😅😅  من این مارارو نمیکنم ی ارایش ساده کنم برم بیرون میخواد ب ...

ببین مهم ترین کار اینه الان ک خودت به این باور برسی که خوشگلی اینو که بهش باور داشته باشی شوهرت نمیتونه تخریب کنه بعدم به حرفاش خیلی توجه نکن اگ مهم بود واجب بود رو اصول حرف زد جواب بده با روی خوش اگر ن دیدی داره چرت میگ اصلاااا لازم نیست جواب بدی خودش بعد ی مدت ببینه محل این جور حرفا نمیدی دیوونه نیست که خودشو مضحکه کنه هی تکرار کنه.خب دیگ اون موقع اون باید نگران باشه تورو نزدن😉ن بابا بد ب دلت راه نده زندگیتو خودتو بگیر تو دستت شوهرت اگر آدم بدی نیست و راه داره رامش کنی بکن چون بچه هم داره میاد سکان زندگیت و بگیر دستت انشاالله که ی زندگی عالی پیش روته اگر نشد اون موقع فکر و خیال کن ن الان هنو جوونی و اول راه خیلی زوده واس جا زدن منم ۱۸ سالگی ازدواج کردم اما محکم باش😇

ببین مهم ترین کار اینه الان ک خودت به این باور برسی که خوشگلی اینو که بهش باور داشته باشی شوهرت نمیت ...

فدات مهربونم 🥺😍 

چند وقته بی تفاوت شدم ب حرفاش کاراش خیلی تاثیر گذار بود و هست دارم تلاشمو میکنم انشاالله خوشبخت بشم 

امبدوارم ب هرچی ک میخوای برسی ممنون برای سنگ صبوریت و کمکت حتما این کارارو انجام میدم

فدات مهربونم 🥺😍  چند وقته بی تفاوت شدم ب حرفاش کاراش خیلی تاثیر گذار بود و هست دارم تلاشمو م ...

خدانکنه عزیزم😘کاری نکردم من🥰خوب میکنی شاید از حسودی اینکارو میکنه یا هنوز اگه سنش کمه که جا نیفتاده و جوونی میکنه...قربونت نمیدونم کودوم شهری من تهران برا ابرو خودم رفتم دوستامم بعد من رفتن قیمت خوب میگیره آف میزاره کارش هم بیسته.هر کاری داشتی هروقت دوس داشتی تگم کن 💞