2777
2789
عنوان

کیا سریال سیب ممنوعه دیدن بیایید ببینید شوهرم چی گف

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 52 پست
خیلی شوهرت بیشعوره اصلا اکثر مردای ایرانی همینن خودشون چی هستن اونوقت! چند ماه پیش یه خواستگار برا ...

دقیقا موافقم ولی من از این میسوزم میترسم شوهرم پولدارع چشم چرونم هس بره روزی یکی بگیره چی از من خوشگل تر🥺🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا موافقم ولی من از این میسوزم میترسم شوهرم پولدارع چشم چرونم هس بره روزی یکی بگیره چی از من خوشگ ...

ترس برابر با شکسته خودته هیچ وقت بهش فکر نکن شاد باش و به خودت برس باشگاه برو مدام دکتر پوست برو به پوستت برس خیلی کارها میتونی بکنی برای بهتر شدن

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
بگو اخه کثافت تو منو از اول ندیدی چشم کورتو باز میکردی ببخشید واقعا اعصابم خورد شد از دست شوهرت

اره گفتم بهش مگ از اول ندیدی هیچی نمیگه میخنده  احساس میکنه پولداره کی هست همین پولش اعتماد بنفسش برده بالا

ترس برابر با شکسته خودته هیچ وقت بهش فکر نکن شاد باش و به خودت برس باشگاه برو مدام دکتر پوست برو به ...

همین کارا میکنم میخوام کمی تزریق کنم ب لبام از دردش میترسم 🥺 بعد زایمان میخوام برم میکرو ابرو

دقیقا ولی اونا فقط دنبال خوشگلی و... هستن

میدونستی ترکیه ایا خودشون از دختر چشم ابرو مشکی خوششون میاد و حتی سفید نباشه!من دوستم ازدواج کرد رفت ازمیر چشم ابرو مشکی سفیدم نیست یباررفتیم بیرون اومد ایران چندتا از دوست و فامیل شوهرش با منو ی دوست دیگم چت کردن و اینا گفتن برا ازدواج و آشنایی گفتیم ما متاهلیم هم من هم اون دوستم جفت چشم ابرو مشکی من سفید نیستم اما اون دوستم سبزه بعد جفت تعجب کردیم به اون دوستمون که ازمیر میشینه گفتیم گفت اره خیلی این سبک مبپسندن بعد خودمونم پرسیدیم علت گفتن جذاب ترن دخترای این تیپی باور کن فقط مردای ایرانین که عاشق ییلدیزن 😂

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
همین کارا میکنم میخوام کمی تزریق کنم ب لبام از دردش میترسم 🥺 بعد زایمان میخوام برم میکرو ابرو

من ابرو بلد زدم کاری نداره نترس برو عالیه اما بولد بزن حتما شوهرت داره بگیر ازش وظیفشه زاویه فک هم برو من نرفتم اما تو برناممه

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
میدونستی ترکیه ایا خودشون از دختر چشم ابرو مشکی خوششون میاد و حتی سفید نباشه!من دوستم ازدواج کرد رفت ...

ع چ جالت ایرانیا فقط اعتقادشون اینه هرکی سفیده خوشگله مهم نیس دماغ دهنش چقدریه چون بیشتر ایرانیا بلوند نیستیم ب خودمون میگیم زشت