2777
2789
ن بابا ما انقدر خانواده خوبی. هستیم نگم برات همین تابستون بخاطر این خوبیا و ارامش از خونه پرت شدم ب ...

حا اون نر شوهر نیس

جامعه بهش لقب پدر رو دادن اما بهش نمیخوره

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
سر چی بود 

برادرم ازواج کرد منو دعوت نکردن اصلا نه خواستگاری نه پا گشای عروس نه خونه دختر...فقط محضر 

گفتن می خواستیم برقصیم شوهرت نامحرم بوده 

رفتم خ‌ونه پدرم عروس جدید طبقه پایین بود نیومد سلام کنه برای بار اول بود منو میدی بعد محضر گفتن با داداشم چون سارا اونجاست نمیایم 

گفتم عیب نداره حساب پدر مادرم جداست از این پسر خر 

سه شنبه قبل خواستم برم خونمون گفتن نیا پسرم و عروس نمی خوان ببیننت 

گفتم من کاری نکردم اونا با من مشکل دارن مشکل خودشونه من خونه بابام میام نه خونه اونا گفتن نه. اولویت با اوناست 

💔💔💔💔💔

کلا مشکل داداشم پدر مادرم اینه من دخترم و درجه دو باید بمیرم باید زنده به گور بشم 

یک مشت روانی 

اصلا مشکل منو داداشم اینه دو سال قبل رفتم شبکه تلویزیون رو عوض کرد بچم داد و بیداد که خونه بابامه چرا اومدی دست زدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همه شون همزمان نه

مثلا با خواهرم آره زودم آشتی میکنم 

مامان و بابام جایی اذیتم کنن و تحت فشار بزارن بی احترامی کنن بعد چند دفعه منفجر میشم و اعتراض میکنم

برادرمم ک کلا بیخیالش شدم آدم نیس

اره تا دلت بخاد باهمشون مادرپدر خواهربرادر ولی به یساعت نکشیده اشتی کردیم فقط باخواهرم شده یکی دوهفته قهر میمونم ولی تهش اشتی میکنیم 

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم

با بابام به ندرت 

ولی با مامانم خیلیییی زیاد 

یه بار ایقد شدید بود کارم به بیمارستان کشید یه روز بستری شدم🫥

نا امید نمیشم از درگاه حضرت زهرا و ائمه اطهار مطمئنم بهترین ها برام اتفاق می افته♥️

دوسال قهرم و دوماه پیش دعوای شدید داشتم.متاهلم.وکلا رابطه ای نداریم

لیاقت ندارن کسی که بچشو دو روز نبینه و ازش بگذره لیاقت پدر مادری نداره 

من کلی مشاور رفتم بخاطر پدر مادر آشغالم قرص اعصاب خوردم 

بعد فهمیدم فقط باید ترکشون کنم

اره عزیزم من با برادر کوچکم خانمش بدون اجازه رفته سر وقت گوشی خواهر کوچکم من و خواهرم تا تونستیم بدگ ...

شما داداش بزرگترید ازدواج نکردید

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید
من خواهر بزرگه ام چرا ازدواج کردم دوتا بچه دارم تقصیر خانومش بوده بی فرهنگ نمیدونه گوشی جز وسایل شخص ...

وااا چه کار زشتی کرده حق داشتید ببخشید عکس پرفایلتون زده مرد برا همین اشتباه کردم

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید
لیاقت ندارن کسی که بچشو دو روز نبینه و ازش بگذره لیاقت پدر مادری نداره  من کلی مشاور رفتم بخاط ...

انقدربی محلی کردن بهم ک دلم خون...تپش قلب گرفتم وفشار خون گرفتم و دوسال قرص مصرف میکنم...همش میگم حیف محبت زیادمن ب خواهروبرادروپدرومادرم.نذاشتن دره ای ارزش بمونه برام...اخرین دست گلشونم این بود ک خواهرم عقد کرد وعروسی کرد بمن خبرندادن..توشهردیگه ای هستم.کلا دلم تنگ میشه اما هروقت تنگ میشه بدیهاشون نمیزاره که مث قبلنا ازدلتنگی گریه کنم.بچه ام هفت ماهگی توشکمم مرد اصلا نیومدن پیش خانواده شوهرم سرم بالا باشه.همیشه خفت وخاری دادن بهم.زبونمم کوتاه ازهربابت پیش جاریا ومادرشوهروهمه.حتی همسایه ها هم فهمیدن نمیرم شهرم.ازبس که شهرادماش فصول.منم مدام دروع سرهم میکنم.فقط میتونم بگم یه زندگی بمن و پسرم وهمسرم دنیا بدهکار

وااا چه کار زشتی کرده حق داشتید ببخشید عکس پرفایلتون زده مرد برا همین اشتباه کردم

خواهش میکنم عزیزم خدا شاهده یکبارم بی احترامی به طور مستقیم به زنداداشم نکردم انقدر که اعصابمون رو به هم ریخت غیبتش و کردیم اینم اینطوری شد🤣

خواهش میکنم عزیزم خدا شاهده یکبارم بی احترامی به طور مستقیم به زنداداشم نکردم انقدر که اعصابمون رو ب ...

میدونم واقعا خیلی بد بوده کارش نمیدونم چرا عروسا در عالم واقع اونقدر بدجنسن ولی تواین سایت همشون مورد ظلم واقع شدند!!!!!

انقدربی محلی کردن بهم ک دلم خون...تپش قلب گرفتم وفشار خون گرفتم و دوسال قرص مصرف میکنم...همش میگم حی ...

تو منی اما کمتر 

من و به زور شوهر دادن از کسی دوس داشتم جدا کردن بهم چاقو زدن خون ریزی داشتم نبردنم بیمارستان خودمو به زور تا دم در رسوندم رفتم با همسایه بخیه زدم 

سریع ازداوج کردم که نکشن منو 

بعد شروع کردن به حق سکوت گرفتن ازم که به شوهرت میگیم طلاهاتو بده 

به شوهرم گفتن اونم گفت ناله قبله مهم اینه من بله رو ازش گرفتم 😍جر خورد مادرم دیدم فایده نداره 

زنگ زد پدر شوهرم تمام رازهامو گفت 

زنگ زد مادر شوهرم که ببرش ببین دختره یا نه 

زنگ زد به پسری که قبلا دوسش داشتم گفت بیا تالار عکساشو فیلم هاشو بیار پخش کن بین مهمونا 

گذشتتتتتت بچه دار شدم تمام همه اینای که گفتی کپیش افتاده برام عین همین بلای سرت اوردن 

گفتن خونتو بفروش 20میلیون میدیمت خونه بزرگ بخر فروختم ندادن ضایع شدم جلو فامیل شوهر به نون شب محتاج شدم 

چون چک داده بودم به خونه جدید به هوای پول اونا 

چند سال قهر کردم آشتی کردم 

ماه قبل داداش نجستمو داماد کردن نگفتن تو هیچ مراسمش 

هفته قبل خواستم برم خونشون گفتن نیا تو نباید عروس ببینی پسرمون نمی خواد تو بیای💔💔💔💔💔💔منم هر چی دلم بود اس دادم بهشون قطع رابطه کردم گفتم به پدر زنش میگم چه آدمی هست تا بفهمین آبرو بردن از کسی یعنی چه 

جلو فامیل خودم گفتن عاشق بودم فاحشه خطابم کردن همه 

جلو فامیل شوهرم نمی تونم کلامی حرف برنم 

قرص اعصاب نی خورم