2777
2789

بچه ها شوهرم تصادف کرده ماشین ب ماشین شوهرم از فرعی می‌رفته ب اصلی  سه راه بوده  بعد چون بغل کوچه ماشین پارک بوده  اونیکه ک از اصلی میومده  خیلی خیلی از کنار  با سرعت میومده شوهر منم سر کوچه مایل ب وسط  ایست داشته  اونیکه  از اصلی میومده ماشینش خورده ب سپر  ماشین ما سپر رو کنده اصلا ب گلگیر نخورده بنظر شما  میشه چون  فقط ب گلگیر خورده  اون مقصر شه یا چون شوهر من از فرعی  می‌رفته ب اصلی شوهر من مقصره؟ 

و اینکه جفت شون گواهینامه نداشتن اول ب پلیس خبر ندادن ک هرکس خرج ماشین خودش بده حالا اونطرف اومده میگه بگیم زنامون ک گواهینامه  دارن پشت فرمون بودن. خب اینجوری شوهر من مقصر نمیشه؟!!! و دوم اینکه امکان داره بفهمن ک دروغ گفتیم و آقایون پشت فرمون بودن؟ 

مقصر هم باشن بیمه میده🤭 مگه اینکه تا حالا از بیمه استفاده نکرده باشید بخواهید از تخفیف استفاده کنید

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شما مقصر میشید

توافق کنید برید

هر کس ماشین خودشو تعمیر کنه و تمام به دردسرش نمیارزه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

خب میدونی کدوم مون مقصر حساب میشیم با این توصیفی ک کردم؟ 

همسر شما چون از فرعی میومده 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
مقصر هم باشن بیمه میده🤭 مگه اینکه تا حالا از بیمه استفاده نکرده باشید بخواهید از تخفیف استفاده کنید

ن دیگه وقتی مقصر صد درصد ما باشیم  خسارت ماشین اونا از برگ بیمه ما میره. خسارت ماشین خودمون ک گردن خودمونه 

و به نظرم شما حساب کنید کدوم روش براتون کم هزینه تر و راحت تره بیمه تون تا چه سقفی خسارت میده و ماشین اون آقا چه قدر خسارت برداشته به نظرم اون فکر همه چیو کرده و بعد پیشنها جابجایی داده