2777
2789

به احتمال زیاد شما رو مقصر کنن نهایت بزنن ۵۰    ۵۰ براتون 

هر کی ماشین خودش درست کنه بهتره 

زیر بار نرو که بگن خانمها پشت فرمون بودن

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
اینکه گواهی نامه ندارن نشستن پشت فرمون ، امکانش هست ماشینتون ببرن پارکینگ اونجا ی چند وقتی خاک بخوره ...

چه جور اینقدر کامنتت ریز نوشتی؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چون همسر شما از فرعی رفته مقصره به خاطر همین اون آقا میگه بگیم خانوما تا از بیمه ماشین با گواه ...

حتی اگر سرکوچه ایست کرده باشه؟ اینکه فقط زده ب سپر نشون نمیده ک شوهر من سر کوچه وایساده و فقط سپر جلو بوده 

حتی اگر سرکوچه ایست کرده باشه؟ اینکه فقط زده ب سپر نشون نمیده ک شوهر من سر کوچه وایساده و فقط سپر جل ...

کلا حق تقدم با اونه چون شما از فرعی می اومدید ایسته مهم نیست مهم اینه که تصادف شده پس ایست چنان فایده نداشته کروکی باشه بهتره ولی همین که اول توافق کردید هر کسی خرج ماشین خودش بهتره دردسر ندارید و تمام 

هیچ کارش نمیکنن فقد جریمه میشه بعلت نداشتن گواهینامه هرکی مقصره محکوم میشه

عزیزم کلا می خوان بگن خانوما پشت فرمون بودن که گواهینامه دارن و بتونن از بیمه ماشین مقصر استفاده کنن نه اینکه هزینه بدن از جیب اگر یکیشون مقصر باشه بدون بیمه خیلی زیاد میشه 

ن دیگه وقتی مقصر صد درصد ما باشیم  خسارت ماشین اونا از برگ بیمه ما میره. خسارت ماشین خودمون ک گ ...

فکر کردم شاید بیمه بدنه هم باشید

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی