2777
2789
عنوان

تروخدا کمکم کنید

112 بازدید | 11 پست

من اصلا بدون اجازه شوهرم بیرون نمیرفتم چون نمیذاره امروز رفتم خونه مامانم ؛مامانم بهم گفت از سر کوچه برام شارژ بزن تا رفتم بزتم شوهرم دید پیش دوستش بود چیزی نگفت بنظرتون چکار کنم چی بگم؟دارم از ترس میلرزم ؛یه راهنمایی ؛چیزی ؛میگه چرا بهم نگفتی و اینا ؛سر کوچه چکار میکردی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو مامانم گفته برو برام شارژ بزن شرمنده که روم نشده بگم چقد ننگ و بددلی 🙄😒

تف سربالا بوده

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
چجوری ؟چکار کنم ؟

عزيزم اين موضوع بيرون رفتنت بايد ي جايي شروع بشه

قطعا سختي و دردي داره اولش ولي بالاخره تا كي ميخاي اينجوري بلرزي و بترسي واسه ي بيرون رفتن ساده نميدونم بچه داري يا نه ولي اگه بچه باشه با اون ميخايد چيكار كنيد چطور نيازاش برطرف كنيد

عادي يعني اينكه اگر پرسيد بگو اره مامان وسايل لازم داشت از من خاست برم …

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

عزيزم اين موضوع بيرون رفتنت بايد ي جايي شروع بشه قطعا سختي و دردي داره اولش ولي بالاخره تا كي ميخاي ...

اره یه دختر پنج ساله دارم اما فقط با بابام حق دارم برم بیرون ؛منم با بابام رفتم اونجا اما تا سر کوچه خودم رفتم ؛فقط ازین میترسم که بگه چرا اطلاع ندادی و رفتی خونه بابات ؛اینم راهنمایی بکنید ممنونتون میشم 

اره یه دختر پنج ساله دارم اما فقط با بابام حق دارم برم بیرون ؛منم با بابام رفتم اونجا اما تا سر کوچه ...

ديگه فكر كنم اومده تاحالا   

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره