2777
2789
عنوان

واقعا مادر شوهرای شماهم اینجورین؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 92 پست
میگ باشه ولی تکرار میکنه انگار مادرش مهره مار داره

شوهر من خونه ای رو که قرار بود اجاره کنه تا بعد عروسی بریم توش بشینیم رو فیلم می‌گرفت بعد نشون مادرش میداد جلو من اگر اون تایید میکرد اجاره اش میکرد منم جوان بودم و خام و بی تجربه هرص می‌خوردم ولی خواهرم خودت رو اذیت نکن این اولاش مردها مثل گوساله ای هستن که تازه از مادر جدا شدن و مدام دوست دارن پیش مادر برگردم چند سال طول می‌کشه انشالله درست میشه من که پنج سال پیر شدم از دستش

شوهر من خونه ای رو که قرار بود اجاره کنه تا بعد عروسی بریم توش بشینیم رو فیلم می‌گرفت بعد نشون مادرش ...

بعد ۵ سال درست شد ؟ت ام شوهرت طوریه ک هرچی مادرش بهت بد و بیراه میگ اون فک میکنه ب صلاحتونه؟

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این دردم میگیره با این نداری پدرش ی بار ۵۰۰ تومن پول ب شوهرم قرض داد آخه من مریض شدم ام اس دارم ب ...

واقعاااااا؟؟؟؟

عزیزم میدونی ک استرس و فشار عصبی واسه ام اس سمه؟ 

چرا انقد خودتو کوچیک میکنی تو؟؟؟؟ چرا همونجا نگفتی وقتی تمام حقوقش رو میده واسه قسط وام که همه دارن ازش استفاده میکنن معلومه چیزی نمیمونه ک بخواد پس انداز کنه؟

هیچی نداریم ک زندگی کنیم مگر اینک من درسم تموم بشه کار بگیرم و شوهرمم حقوقش بالاتر بره من خرج زندگی ...

نکته اصلی اینه که شوهرت چشمش به دست پدر و مادرش هست تا کمک مالی بهش بدن ،چون شوهر من دقیقا همین بود ، کلا تابع حرف مادرش بود چون اگر کمی باهاش مخالفت میکرد مادرش محرومش میکرد از محبت و پول و ...

واقعاااااا؟؟؟؟ عزیزم میدونی ک استرس و فشار عصبی واسه ام اس سمه؟  چرا انقد خودتو کوچیک میکنی ت ...

مشکلم اینه با اینک جلو شوهرم این همه حرف بارم کرد اما شوهرم میگفت اینا همه بخاطر اینه ک خیر مارو میخوان🙂

بعد میگفت مادرم اصلا کاری با ت نداشت همش با من بود 

نکته اصلی اینه که شوهرت چشمش به دست پدر و مادرش هست تا کمک مالی بهش بدن ،چون شوهر من دقیقا همین بود ...

ن اصلا اینطور نیس شوهرم ی قرون از اینا نمیگیره

بعد ۵ سال درست شد ؟ت ام شوهرت طوریه ک هرچی مادرش بهت بد و بیراه میگ اون فک میکنه ب صلاحتونه؟

بله قبلنا اینجور بود کم کم که حقوقش بالا رفت و همچنین عقلش رشد کرد و از همه مهم تر خدا نظر کرد به حال زارم درست شد

مشکلم اینه با اینک جلو شوهرم این همه حرف بارم کرد اما شوهرم میگفت اینا همه بخاطر اینه ک خیر مارو میخ ...

وای خفششششش کننننننن 

ببین اصلا نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی از این ادم واسه تو شوهر درنمیاد فرار کن فقط که پس فردا با ی بچه نخوای فرار کنی 

من از دست شوهرم روده ام عصبی شده 

تو اشتباه منو تکرار نکن ( هرچند خانواده ی شوهر من در این حد دخالت نمیکردن و اینجور نبودن )

اگر هنوز رابطه جنسی بینتون برقرار نشده بهتره زودتر این موضوع رو درست کنی وگرنه خیلی باید صبور باشی تا درست بشه ،البته بگم ما ارتشی هستیم و چون تونستم محل خدمت همسرم رو از محل زندگی مادرش دور کنم تونستم زندگیم رو به چنگم بیارم وگرنه تو یه آپارتمان اگر قرار باشه باشید باید تسلیم بشی وگررررننننه خودت رو هم ضایع می‌کنی و هم روانییی

بله قبلنا اینجور بود کم کم که حقوقش بالا رفت و همچنین عقلش رشد کرد و از همه مهم تر خدا نظر کرد به حا ...

هی خدا کاش شوهر منم ب فکر زندگیش باشه

وای خفششششش کننننننن  ببین اصلا نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی از این ادم واسه تو شوهر درنمیاد ف ...

طلاق بگیرم ک چیکار کنم وقتی انتخابم شوهرم بود وقتی خودم مطمعن گفتم بله!

اگر هنوز رابطه جنسی بینتون برقرار نشده بهتره زودتر این موضوع رو درست کنی وگرنه خیلی باید صبور باشی ت ...

شده!

منم باید ی کاری بکنم دور بشم باید ی فکری بکنم تا وقتی ک اینا کلا بیان اینجا ساکن بشن

ای خدا اینا چرا انقد عقده دارن واقعا!!!!

دقیقا

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌