2777
2789
عنوان

واقعا مادر شوهرای شماهم اینجورین؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 92 پست
نمیشه لامصب چیزی بهش گفت ۲ روز دیگ شوهرم میگ چرا با مادرم اینطور حرف زدی 

واقعا نمیشه چیزی گفت دیگه همینی هست که هست با گذر زمان شوهرت رو آموزش بده ، الان اصلا شما رو نمی‌شناسه و هر چی بگی به ضررت خواهد بود مخصوصا اگر جلو مادرش بایستی من با گذر ده سال زندگی و شوهری بسیار وابسته به مادر دارن بهت میگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوف چقدر خوبه اصلا نبینمشون🥲اتفاقا ت فکرم هست دانشگاهم تموم بشه مستقیم میرم سرکار 

کلا زنی که کار میکنه ارج و قرب بالایی داره حتما کار کن هم بتونی به اهدافت برسی و هم یه زن مستقل و برندی باشی

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
قسطاشو کی میده ؟

همش شوهرم میده شوهرم ۵ میلیون حقوق داره ماهی ۵ و ۳۰۰ قسط میده با اینک صب ساعت ۷ تا۹ شب سرکارع مجبورع ی شغل دوم هم داشته باشه ک خرج خودش و اون ۳۰۰ تومن جبران کنه

پدرش میتونست قسط وام بده اما نداد 

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
هرکار میکنم نمیاد خودم رفتم مشاوره خود مشاور گفتم شوهرت باید حتما چن جلسه خودش پیشم بیاد وگرنه کار ب ...

یعنی بش گفتی مشاور چی گفته و بازم نمیاد؟؟؟؟ ب نظرم شوهرت دیگ زیادی وابستس ، پدر و مادرت رو در جریان بزار ، بابات باهاش حرف بزنه که یا برید مشاوره یا دیگ تموم

خب تو چی ؟ جواب میدی؟ ی دفعه بگو مامانجون منو ... تصمیم گرفتیم اشپزخونه رو فلان کنیم شما واسه واحد خ ...

ن اینو دیشب ک از پیشم رفت خونه خودشون زنگ زد بهم گفت منم گفتم عزیز این چیزارو خود کاشی کار تصمیم میگیره کشش ندادم

واقعا نمیشه چیزی گفت دیگه همینی هست که هست با گذر زمان شوهرت رو آموزش بده ، الان اصلا شما رو نمی‌شنا ...

فک کنم قرار پیر بشم!

کلا زنی که کار میکنه ارج و قرب بالایی داره حتما کار کن هم بتونی به اهدافت برسی و هم یه زن مستقل و بر ...

آره الآنم میخوام برم سرکار اما خانوادم و شوهرم نمیزارن میگن فقط باید بری مدرسه کار کنی 

یعنی بش گفتی مشاور چی گفته و بازم نمیاد؟؟؟؟ ب نظرم شوهرت دیگ زیادی وابستس ، پدر و مادرت رو در ...

ن بهش نگفتم آخه مشاور گفت بهش نگو ک اومدی پیشم

نظر خودتو بده و پافشاری کن خسته میشه عقب می‌کشه لابد کفشاشونو میذارن لب طاقچه

خدایی نمیدونم کجا میزارن😂ولی رسما میخواد نظر خودش اجرا بشه خدایی دیگ رد دادم ایندفعه ی چیزی بهش میگم ب شوهرم گفتم ک بهش غیر مستقیم بگه دخالت نکنه ببینم اثر داره یا ن

همش شوهرم میده شوهرم ۵ میلیون حقوق داره ماهی ۵ و ۳۰۰ قسط میده با اینک صب ساعت ۷ تا۹ شب سرکارع مجبورع ...

وای چقد حرص خوردم من 😐 

پس فردا بعد از ازدواج چطور میخواید زندگی کنین؟؟؟؟

وای چقد حرص خوردم من 😐  پس فردا بعد از ازدواج چطور میخواید زندگی کنین؟؟؟؟

هیچی نداریم ک زندگی کنیم مگر اینک من درسم تموم بشه کار بگیرم و شوهرمم حقوقش بالاتر بره من خرج زندگی بدم اون بتونه قسط بده

وای چقد حرص خوردم من 😐  پس فردا بعد از ازدواج چطور میخواید زندگی کنین؟؟؟؟

از این دردم میگیره با این نداری پدرش ی بار ۵۰۰ تومن پول ب شوهرم قرض داد آخه من مریض شدم ام اس دارم باید میرفتم دکتر پول نداشتیم 

بعدش مادر شوهرم جلو من با شوهرم دعوا افتاد ک چرا پس انداز نمیکنی و از وقتی زن گرفتی پس انداز نداری و حق نداری ب زنت پول بدی و از پدرت هم حق نداری پول بگیری زنت ببری دکتر و این حرفا 😔😔