2777
2789
عنوان

واقعا مادر شوهرای شماهم اینجورین؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 92 پست
خیلی سعی کردم ببرم راضی نمیش ولی خودم رفتم گفت لازم نیس بیام و ی سری مسائل گفت بلکه روش تاثیر بزاره

ان شالله که درست میشه

سعی کن با زبون خوش باهاش صحبت کنی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر تو ساختمون مادر شوهرت داری میسازی؟؟

آره دیگ مجبورم چون قبل ازدواج استارتش زده بودن ولی اینا زیاد نمیتونن فعلا بیان اینجا بخاطر کار پدر شوهرم فقط احتمالا تعطیلات بیان

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
خونه ۳ طبقست ۲ تا ۱۷۰ متری یکی هم سوئیت ۸۰ متری ک طبقه ۳ هستش ما طبقه ۲ گرفتیم اینا فعلا میخوان سوم ...

ببین اصلا نمیخوام تو دلت رو خالی کنم ولی خیلی خیلی خیلی خیلی یه جا زندگی کردن شرایطش سخته مخصوصا تویی که تازه عروسی نمیگمم نرو چون الان مستاجری هم سخته هر چند که زندگی با خانواده شوهر سختر مخصوصا با این تفاصیری که تو از مادر شوهرت میکنی،همه تلاشت رو بکن نمیدونم برو سرکار یا هر چیز دیگه ای که پولت رو جمع کنی و عرض ۲ یا ۳ سال اونجا رو ترک کنی متراژ اصلا مهم نیست هم از عزت و احترام برخوردار نخواهی بود و هم ارامش و اسایش نخواهی داشت.من خودم ۵ سال اول زندگی رو اینجوری زندگی کردم که تباه شد و الان دوباره چون خونه خریدم یک ساله که اینجا هستم ولی اینبار کاملا متفاوت تو این یکسال ۶ بار بیشتر ندیدمشون

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
خوب وقتی مادرشوهرت میره توام برو ولی سکوت کن بعد که اون رفت مثلا به برق کار بگو هرکار من گفتم بکن

خب دخترش میزاشت پیش من ولی ازین ب بعد دیگ نمیزارم این اتفاق بیوفته

من دیروز برا شب یلدا لباس سفید خریدم،گفت این چیه خریدی مگه هنوز تازه عروسی،اونم یعنی بعد چند سال اوم ...

ای خدا اینا چرا انقد عقده دارن واقعا!!!!

تنها راه حل اینه ک با زبون نرم بکشونیش سمت خودت ایده هاتو نشونش بده بزار مطمئن باشه که رو هوا نظر ن ...

آره ولی همینک نظر مادرش تکرار میکنه میگ آشپز خونرو گچ بزنیم خوش خیلی رو مخه😐

ببین اصلا نمیخوام تو دلت رو خالی کنم ولی خیلی خیلی خیلی خیلی یه جا زندگی کردن شرایطش سخته مخصوصا توی ...

اوف چقدر خوبه اصلا نبینمشون🥲اتفاقا ت فکرم هست دانشگاهم تموم بشه مستقیم میرم سرکار 

آره ولی همینک نظر مادرش تکرار میکنه میگ آشپز خونرو گچ بزنیم خوش خیلی رو مخه😐

خب تو چی ؟ جواب میدی؟ ی دفعه بگو مامانجون منو ... تصمیم گرفتیم اشپزخونه رو فلان کنیم شما واسه واحد خودتون انجام بدین

مشاوره برید حتما شوهرتون هنوز بچس  بند نافش رو نبریده  مشاوره رو دست کم نگیر

هرکار میکنم نمیاد خودم رفتم مشاوره خود مشاور گفتم شوهرت باید حتما چن جلسه خودش پیشم بیاد وگرنه کار ب طلاق میکشه