2777
2789
عنوان

واقعا مادر شوهرای شماهم اینجورین؟!!

1234 بازدید | 92 پست

داریم خونه می‌سازیم ت هرکار ک میخوایم بکنیم ن میاره ،برقکار اومد جای اینک من برم جای وسایل برقی و اینارو بگم جای پریز هارو بگم خودش رفت ت خونم نظر داد حتی بهم زنگ زد پرسید ک میخوام چیکار کنم اما باز کار خودش کرد دیواری  ک میخوام روش کمد کار کنم کلی پریز زد الآن من زنگ زدم خونشون ک ب شوهرم بگم لوله کش میگ برای شوفاژ ب مشکل خورده باید پریز هارو بکنیم این جواب داد میگ چرا بکنی هزینه دوباره کنه شوهرت

آخه خودش زد رید من الآن ت خونم نمیتونم شوفاژ بزارم 

میخوام رو دیوار راهرو جا کفشی کار کنم میگ ن اینجا شوفاژ بزن جا کفشی از مد افتاده و اینا بی کلاسی

بعد خودش شوفاژ گذاشت زیر تلویزیونش 

بعد هی ت گوش شوهرم میخونه نصف آشپز خونرو گچ کاری کنید یا داخل آشپز خونه شوفاژ بزارید خدایا من اینو چیکارش کنم😭😭😭😭😭😭

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت باید عاقل باشه ن مادرش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ما الآن نامزدیم ۴۰۰ تومن وام ازدواج گرفتیم ک خونرو شروع کنیم پدرشوهرم پول از دست شوهرم گرفت داره برای طبقه خودشون هزینه میکنه 

من واقعا موندم باید چیکار کنم

کسی ندونه فک میکنه مادر شوهرم تازه عروسه اینا خودشون خونه دارن وسط شهر واقعا انقدر عجله دارن برای  خونه دومشون ک دارن از پول ما خونه میسازن؟!!

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃

نههههههه 

شما ب برق کار میگفتی خونه منه من با طراحی ک کردم کارو انجام بده 

چقد حرص میده مادرشوهرت

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

ما الآن نامزدیم ۴۰۰ تومن وام ازدواج گرفتیم ک خونرو شروع کنیم پدرشوهرم پول از دست شوهرم گرفت داره برا ...

خدا صبرت بده

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵