2777
2789
عنوان

دنیا بد منو بازی داد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 79 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا چونه بزن آبرو شم ببر  اصلا برا طلاق نرو اگه اذیت کرد بگو میام جلو شاگردات ابروتو میبرم

من خیلی بی سر و زبونم..اگه اینطوری باهاش حرف بزنم بسکه فحش میده بهم و تحقیرم میکنه که خودم خورد شدن خودمو میبینم

چند بار بحث داشتیم..میگه ما به درد هم نمیخوریم.شکاکه.بدبینه.

من جات بود الان تو ....نم عروسی بود 

با آدم شکاک و بد بین زندگی خیییلی سخته حالا که خودش میگه تمومش کنیم که چه بهتر 

مطمئن باش اونی که پشیمون میشه اونه نه شما

قول میدم سال بعد همین موقع داری پیش خودت میگی خدا به روم نگاه کردو چه خوب شد که جدا شدیم 

مطمئن باش لیاقتشو نداشته و کسی که لیاقتت رو داره سر راهت قرار میگیره و قطعا با اون حال دلت بهتره تا با یه آدم شکاک وبد بین که تو همین اول زندگی جا زده!!!!

باردار شدم قلبش تشکیل نشد..همش میگم خدایا پس چرا باردار شدم که مادر بودنو حس کنم و نشم😭😭😭اینکه قر ...

چطور میتونی عاشق مردی باشی که انقدرر سست و ضعیف و کم اراده ست؟!

عشقتو خرج کسی کن که واست تب کنه 

دوباره هم عاشق میشی 

دوباره هم مادر میشی 

قطعا صلاح و حکمتی داشته این ازدواج و جدایی ازش درس و عبرت بگیر تا دوباره تو چاه نیفتی 

من جات بود الان تو ....نم عروسی بود  با آدم شکاک و بد بین زندگی خیییلی سخته حالا که خودش میگه ...

خانوادم هم میگن خدا رو شکر کن که خودش میگه طلاق..مثلا یکی غز دلایلش واسه طلاق اینه که شب عروسی شناو از سرت ورداشتی...که مجلس جدا بود منمم ورداشتم.میگه زن هست از مرد بدچشم تر😐

تمام طلاهام رو هم گرفت....خودم رضایت دادم به توافقی الانم پشیمونم...بسکه تحقیرم میکزد

خیییلی ساده ای 

۸۰ تومن پولی نیست ! 

طلا هاتو هم که دو دستی تقدیم کردی @

مهرتو بزار اجرا حالا که انقدر مبلغ رو پایین میگه قانونی وارد عمل شو و تمااام و الکمال حقتو بگیر  کوتاه هم نیا 

از فاز مظلوم نمایی و آه و ناله بیا بیرون که برات نون و آب نمیشه ! حالا که نمیخوادت بگو  نمیخوای به درکککککک حقمو بده برم !تا میتونی هم از حرفا و پیاماش که میگه نمیخوامت شات بگیر تو دادگاه لازمت میشه 

خانوادم هم میگن خدا رو شکر کن که خودش میگه طلاق..مثلا یکی غز دلایلش واسه طلاق اینه که شب عروسی شناو ...

بگو این دلایل نابتو تو دادگاه ارائه بده تا هم طلاقمو سند کنن هم راهی تيمارستان آقااااا!