2777
2789
عنوان

دنیا بد منو بازی داد😭😭😭

1387 بازدید | 79 پست

چقدر شوهرم بی رحمه..پارسال شب میلاد حضرت زهرا تو یه شب سرد زمستونی و مه آلود عروسی کردم😔😭و فردا باید برم وسایلمو بیارم...چقد دنیا بد بازی کرد با من...از ظهر تا حالا یه بغض تو گلومه نه میترکه نه میره..گریم نمیاد اما انگار دلمو چنگ میزنن.....یادم به خاطرات پارسال همین روزا میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بمیرم هیچ دردی سخت تر از جدایی نیست

دوس دارم بمیرم.

کاش منم مثل اون دل سنگ بودم ....از ظهر تا حالا خنده هاش جلو رومه😭😭😭😭همش میگم خدایا بمیرم راحت شم از این زندگی

خود بخود میگه نمیخوامت..ما به هم نمیخوریم..چقد به من توهین کرد..دخالت خانوادش زندگیمون رو خراب کرد.. ...

آخی عزیزم یکم زمان میبره تا فراموش کنی.تا کلی دل بکنی از تموم خاطرات،بازم خداروشکر کن بچه نداری وگرنه دل کندن از بچت سخت ترین کار بود

گلم امروز ول کنی شرف داره که فردا تحمل کنی . شاید برای اون عزیز نبودی اما سالهاست که عزیز دل خانوادت هستی . به خاطر یه نفر نباید ببازی . مادرت تو رو برای خوشبختی به دنیا آورد نه برای منت کشی . کاری کن که موفق بشی و حسرت برای این آدم بمونه

گلم امروز ول کنی شرف داره که فردا تحمل کنی . شاید برای اون عزیز نبودی اما سالهاست که عزیز دل خانوادت ...

چشم عزیزم..برام دعا کنید محکم باشم فردا.میترسم بغض واموندم اونجا بترکه