چقدر شوهرم بی رحمه..پارسال شب میلاد حضرت زهرا تو یه شب سرد زمستونی و مه آلود عروسی کردم😔😭و فردا باید برم وسایلمو بیارم...چقد دنیا بد بازی کرد با من...از ظهر تا حالا یه بغض تو گلومه نه میترکه نه میره..گریم نمیاد اما انگار دلمو چنگ میزنن.....یادم به خاطرات پارسال همین روزا میاد
نمیدونم تو دادگاه چی میپرسن....چی بگم اصلا..مرده شور امسالو ببرن😭
باید ببینی از اول دوستت داشتع یا بزور باهات ازدواج کرده و چیکار کرده که انقدر عاشقش شدی عجیبه ؟ شاید کسیو میخواد ؟ شما به خودت میرسی باب میلش میچرخی و لباس میپوشی باید چشمشونو پر کرد
خود بخود میگه نمیخوامت..ما به هم نمیخوریم..چقد به من توهین کرد..دخالت خانوادش زندگیمون رو خراب کرد.. ...
عزیزم تو بعنوان یه زن عاقل برای اصلاح زندگیت تلاشتو کردی و اصلن هم ازین که منت کشی یا التماس کردی عذاب وجدان نداشته باش چون گذشت تو زندگی سهم زنه و تو به بهترین نحو تلاشتو کردی که زندگیتو نجات بدی ولی شوهرته که عاقل نیست و بده و برای نگهداشتن زندگیش تلاشی نمیکنه و اصلن ناراحت نباش
تو همه جوره وایسادی و تلاش کردی پس هیچ تکلیفی رو دوشت نیست و به خودت افتخار کن چون تو عاقلی و زندگی بهتری میسازی ولی اون بی عقله و یبار دیگه هم زندگی رو شروع کنه دوباره خرابش میکنه
عزیزم تو بعنوان یه زن عاقل برای اصلاح زندگیت تلاشتو کردی و اصلن هم ازین که منت کشی یا التماس کردی عذ ...
چون خواهرش و شوهرش دخالت میکردن و من گفتم دوس ندارم کسی دخالت کنه تو زندگیم..میکه تو به عزیزترین کسام حرف زدی..من بخاطر خواهرم و شوهرش قید ننه بابام رو هم میزنم تو که سهلی...بخدا من بی احترامی هم نکردم...دامادشون به من کلی حرف زد..میکف آبروی ما رو برده😭😭😭پشت سرم میکف من شنیدم بعد که به شوعرم میگم میکه دوس داشت راس میگه....
اسی ببخشید ولی احساس میکنم داری خیلی خودتو خوب جلوه میدی حتما توام یه مشکلی داشتی که اون دلزده شده دیونه ام باشه یک دفعه نمیتونه کارو به اینجا بکشونه بنظرم ایراد های خودتم بگو گل بی خار خداست