2777
2789
عنوان

دنیا بد منو بازی داد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 79 پست
آخی عزیزم یکم زمان میبره تا فراموش کنی.تا کلی دل بکنی از تموم خاطرات،بازم خداروشکر کن بچه نداری وگرن ...

باردار شدم قلبش تشکیل نشد..همش میگم خدایا پس چرا باردار شدم که مادر بودنو حس کنم و نشم😭😭😭اینکه قرار بود بره چرا اومد پس...نمیدونم حکمت کارای خدا چیه....دیگه هیچ وقت نمیتونم عاشق کسی بشم..هیچوقت..اولین و تنهاترین مردی بود که دوسش داشتم تمام عشقمو گذاشتم به پاش

چشم عزیزم..برام دعا کنید محکم باشم فردا.میترسم بغض واموندم اونجا بترکه

مرداد از از زنهای حساس سو استفاده میکنند . هرچی محکم باشی همون قدر مهمتر میشی . وگرنه با مادر اشتباه می‌گیرند . . فکر می‌کنه مادری که ولش نکنی و یا ببخشی 

سخت هست ولی مرگ نیست که چاره نباشه . خودت به کسی که نمیخوادت تحمیل نکن . فردا می‌ره خیانت می‌کنه میگه گفتم نمیخوامت بیشتر آسیب میبینی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرداد از از زنهای حساس سو استفاده میکنند . هرچی محکم باشی همون قدر مهمتر میشی . وگرنه با مادر اشتباه ...

دقیقا عین به مادر بودم براش..اواخر حرف از عروسک جنسی و زن صیغه ای هم میزد

باردار شدم قلبش تشکیل نشد..همش میگم خدایا پس چرا باردار شدم که مادر بودنو حس کنم و نشم😭😭😭اینکه قر ...

چون تنها شدی این فکرارو میکنی،هیچکس بعد کسی که رفته نمرده،شاید یمدت نتونی زندگی کنی،یمدت اعصابت خیلی بهم بریزه اما حالت خوب شدنیه،به خودت امید بده

فقط خودت میتونی کمک خودت کنی.

چند بار بحث داشتیم..میگه ما به درد هم نمیخوریم.شکاکه.بدبینه.

ببین شاید دست پیش میگیره 

شوهر منم این طوریه بااین که چند سال منو میخواست و عاشقم بود دعوا که میشد زنگ میزد به باباش یا بابا ی من در حالی که خودش مقصر بود انگار میخواست همه تا تا ییدش کنن 

منم 35 غصه نخور عزیزم 

تونستی فراموشش کنی؟گاهی اوقات دلم براش پر میکشه..احساس میکنم روحم میره سمتش جسمم مونده فقط...پریشب خواهرم مبگف کی هست دوباره بخندی آجی؟؟دلم واسه خنده هات تنگ شده

ببین شاید دست پیش میگیره  شوهر منم این طوریه بااین که چند سال منو میخواست و عاشقم بود دعوا که ...

آخه خیلی مغروره..منتظره من برم منت کشی..منم اگه برم این بار دیگه میشم سنگ زیر آسیابش.ظرفیت نداره

دقیقا عین به مادر بودم براش..اواخر حرف از عروسک جنسی و زن صیغه ای هم میزد

شوهر منم حرف از نفر سوم میزنه

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل
شوهر منم حرف از نفر سوم میزنه

یبار گف فلان زن خ.ر.ا.ب به مردا سرویس میده بعد هم زمان با دخترشم هم جنس بازی میکنه....یادمه تو ماشین بودیم تو جاده گفتمش بزن کنار ...حالم بهم خورد..بعد که حالم خوب شد گفتمش تو از کجا اینا رو میدونی..گف بچه ها میگن..بچه ها یعنی رفیقاش