2777
2789
عنوان

دنیا بد منو بازی داد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 79 پست
چند بار بحث داشتیم..میگه ما به درد هم نمیخوریم.شکاکه.بدبینه.

بش بگو ب درک برو گمشو تو نباشی دیگری چاقی نباشد لاغری

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم تو دادگاه چی میپرسن....چی بگم اصلا..مرده شور امسالو ببرن😭

باید ببینی از اول دوستت داشتع یا بزور باهات ازدواج کرده و چیکار کرده که انقدر عاشقش شدی عجیبه ؟ شاید کسیو میخواد ؟ شما به خودت میرسی باب میلش میچرخی و لباس میپوشی باید چشمشونو پر کرد

خود بخود میگه نمیخوامت..ما به هم نمیخوریم..چقد به من توهین کرد..دخالت خانوادش زندگیمون رو خراب کرد.. ...

عزیزم تو بعنوان یه زن عاقل برای اصلاح زندگیت تلاشتو کردی و اصلن هم ازین که منت کشی یا التماس کردی عذاب وجدان نداشته باش چون گذشت تو زندگی سهم زنه و تو به بهترین نحو تلاشتو کردی که زندگیتو نجات بدی ولی شوهرته که عاقل نیست و بده و برای نگهداشتن زندگیش تلاشی نمیکنه و اصلن ناراحت نباش

تو همه جوره وایسادی و تلاش کردی پس هیچ تکلیفی رو دوشت نیست و به خودت افتخار کن چون تو عاقلی و زندگی بهتری میسازی ولی اون بی عقله و یبار دیگه هم زندگی رو شروع کنه دوباره خرابش میکنه

کی با دخترش هم جنس بازی میکنه؟؟ 

همونه زنه خراب ک به مردا سرویس میده 

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل
باید ببینی از اول دوستت داشتع یا بزور باهات ازدواج کرده و چیکار کرده که انقدر عاشقش شدی عجیبه ؟ شاید ...

میگه عاشقت بودم ولی دیگه نیستم..قلبم یخ زده..میگم چرا آخه..میگه بی دلیل.گفتم خدا رو خوش نمیاد مگه من لباستم؟

میگه عاشقت بودم ولی دیگه نیستم..قلبم یخ زده..میگم چرا آخه..میگه بی دلیل.گفتم خدا رو خوش نمیاد مگه من ...

این جوری ملتمسانه حرف نزن اگه میخوای دلش به رحم بیاد بارفتارات بهش عداب وجدان بده تو سکوت گریه کن پرو بازیم جواب نمیده مطمنم الان اون درخواست طلاق داده؟

عزیزم تو بعنوان یه زن عاقل برای اصلاح زندگیت تلاشتو کردی و اصلن هم ازین که منت کشی یا التماس کردی عذ ...

چون خواهرش و شوهرش دخالت میکردن و من گفتم دوس ندارم کسی دخالت کنه تو زندگیم..میکه تو به عزیزترین کسام حرف زدی..من بخاطر خواهرم و شوهرش قید ننه بابام رو هم میزنم تو که سهلی...بخدا من بی احترامی هم نکردم...دامادشون به من کلی حرف زد..میکف آبروی ما رو برده😭😭😭پشت سرم میکف من شنیدم بعد که به شوعرم میگم میکه دوس داشت راس میگه.... 

تاپیکاتو خوندم

ببین فقط فرار کن

بچه نداری خیلی اوضاعت بهتره

فقط مایه ردیف کن ک بعد طلاق پولی داشته باشی

خواستگار گیر میاد نگران نباش

این ادم فقط وقتتو تلف میکنه

من اگر جراتشو داشتم مجددا طلاق میگرفتم.ولی اون ۱بار خیلی منو ترسونده

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

اسی ببخشید ولی احساس میکنم داری خیلی خودتو خوب جلوه میدی حتما توام یه مشکلی داشتی که اون دلزده شده دیونه ام باشه یک دفعه نمیتونه کارو به اینجا بکشونه بنظرم ایراد های خودتم بگو گل بی خار خداست