داداش من عاشق دختری هست که متاسفانه مادر دختره زمانی تن فروشی میکرد باباش هم ساقی مواد بود خود دختره هم پاک نیست روابط ازاد داشته با پسرا اینا رو همسایه و فامیل های دختره گفتن داداش من قبل اینکه بدونه وضعش اینه عاشقش شده همون اوایل میدونست عاشق نمی شد در ضمن دختره عاشق داداشم نیست هر پسری هم که میاد دنبال سو استفاده از دختره خلاصه دو روز پیش که ایام فاطمیه بود داداشم توسل به خانم فاطمه کرد گفت خانم اون دختر رو به صلاحم کن هم من به عشقم برسم هم اون از فساد نجات پیدا کنه همون شب دوتا خواب دیده خواب اولش این بود که یه نفر کاغذ aچهار بهم داد کل کاغذ با خودکار ابی نوشته شده بود میگه اون فرد گفت این کاغذ رو خانم فاطمه داده معامله و حاجت هات اینجا هست بیا یه امضا بزن داداشم میگه پایین کاغذ یه امضا بود که مطمعن نیستم امضای خانم بود یا امضای فردی که مثل من حاجت داره داداشم صبح که از خواب بیدار شده میره عزا خانه خانم فاطمه تو شهرمون میگه اونجا دیدم یه دفتر گذاشتن افراد میان حاجت هاشونو مینویسن بعد امضا میکنن میگع منم حاجتمو که همون دختره هست رو نوشتم عهد بستم که به حاجتم برسم خادم امام زمان بشم بعد امضاش کردم خواب دومی که هم همون شب دیده بود این بود که میگفت دیدم سر قبر امام زاده ای هستم که نمی شناسم اش اما با گریه اون دختره رو از امام زاده میخواستم . حالا بنظر شما این دوخواب نشانه حاجت روایی میتونه باشه ؟
احتمالا برادر شما واسطه و وسیله ای برای برگشتن اون دختر به خدا و توبه کردنش میشه
(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم داداشت عقل نداره؟؟ازدواج بااین دختر اشتباه محضه چطور میخاد بایه هرزه ازدواج کنه .فردا به هزار تا مشکل میخوره .بعد یه مدت سرد میشه میفهمه چه غلطی کرده پس شما نزارین اشتباه کنه
گول خوابو نخور دوست منم بایکی دوست بود خواب دید که یه نفر اومد بهش گفت مراقب این پسر باش اون طرفم سید بوده بعد ازدواج کردو پسره معتاد به شیشه و الان در شرف جدایی
داداشم خودش میگه یکی از هدفام اینه اونم اخرت ابادی داشته باشع درکنارش منم به عشقم برسم
سخته ولی شدنیه
انشاالله
(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡
واقعا در عجبم از نظرات.چطور زن ناپاک میتونه فرزند درست تربیت کنه.اگر برادرش نمیدونست عیب نداشت ولی حالا که میدونه نباید ریسک کنه..نمیدونمکی روابط ازاد اینقدر راحت شده که اگه دخترو پسر قبل ازدواج داشته باشن مهم نیس