2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۷ روز یاسین  ۴۰ روز بقره که واقعا معجزه کرد چند بار زیارت عاشورا  ۱۲۴۰۰۰ صلوات  ...

من یه سوال داشتم اگر نذری کنیم که مثلا فلان کار انجام بشه اما انجام نشه بازم باید نذر رو ادا کنیم؟ 

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨

نذر که نه ولی یه ختمی برداشتم به اسم ختم بسم الله از روز از ماه محرم تا آخرین روز ماه صفر روز اول صد تا  ذکر بسم الله روز دوم دویست تا... به همین ترتیب تا آخر

بیست روز بعد از ماه صفر حاجتم رو گرفتم

من یه سوال داشتم اگر نذری کنیم که مثلا فلان کار انجام بشه اما انجام نشه بازم باید نذر رو ادا کنیم؟&n ...

تا جایی میدونم نه ، ولی من خودم وقتی نذر میکنم چون معمولا زیاده از همون روز یا فرداش شروع میکنم به خوندن که زودتر تموم بشه اگه هم آخراش بشه و اغلب هم حاجت میگیرم

تا جایی میدونم نه ، ولی من خودم وقتی نذر میکنم چون معمولا زیاده از همون روز یا فرداش شروع میکنم به خ ...

من اینطور نذر میکنم مثلا میگم فلان کار رو بگیرم ۱۰۰ تا صلوات میفرستم و وقتی میبینم فلان کار نگرفتم دیگه انجامش نمیدم 

تاحالا امتحان نکردم اول انجام بدم حالا امتحان میکنم انشالله اوکی بشه

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨