2777
2789
عنوان

میدونی چرا تاپیک خیانت زیاده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16437 بازدید | 259 پست
ببخشید متوجه دلیل خشمتون نمیشم ایا به شما یا دیگری توهین کردم؟ یا جای شما رو تنگ کردم؟

اوپرا جان ناراحت نشید اینجا آدم های متفاوتی عضو میشه با فرهنگ و سواد و تربیت متفاوت از قشر متفاوت هر کسی طبق شرایط خودش اینجا نظر میده و قرار هم نیست همه آزمون تعریف و تمجید کنن اما من واقعا افتخار میکنم به شما به حضور شما که با درک و آگاهی تجربه و سوادتون بعضی چیزارو صادقانه تحلیل میکنید و باهاشون به اشتراک میزارید نی نی سایت نیاز داره به وجود کاربر هایس مثل شما

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گل فرمایش کردی 👏👌

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

من ریشه خیانت و فقر رو بررسی کردم؟ یا گفتم علت زیاد شدن "تاپیک " با این محور چیه

خب زیاد هست که تاپیکشم زیاد شده . اگر ریشه یابی بشه و کم بشه تاپیکش هم کم میشه . 

اینها درد مشترک هستن . تا که زنگش به صدا در میاد همه جمع میشن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اوپرا جان ناراحت نشید اینجا آدم های متفاوتی عضو میشه با فرهنگ و سواد و تربیت متفاوت از قشر متفاوت هر ...

ناراحت نشدم

اتفاقا خوبه حرف بزنیم

اینجا برای من خیلی اموزش های کاربردی داشته

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
هی اختاپوس جان ما با دست خودمون خوشبخت ها رو خفه کردیم و گفتیم خوشبخت واقعی نیستن برای همین بدبخت ...

خب هیچی مطلق نیست.نه خوشبختی نه بدبختی

همونی ک شوهرش خیانت کاره باز یه خوبیایی داره ک میتونه ادامه بده یه دلایلی داره برای خودش

کسی ک شوهر وفادار داره باز شاید اخلاق نداشته باشه یا دست بزن داشته باشه

اینجا هم اکثرا میان درددل کنن تا یکم حالشون بهتر بشه.کسی ک خوشه نیازی ب درددل نداره حالش خوشه دیگه.

گاها مثلا کسی خونه میخره ماشین میخره یا همسرش هدیه میخره و دوس داره حال خوبشو شریک بشه با بقیه ک اینم خیلی خوبه بنظرم.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
خب زیاد هست که تاپیکشم زیاد شده . اگر ریشه یابی بشه و کم بشه تاپیکش هم کم میشه .   اینها ...

این مسائل زیاد هست و طبیعی هست تاپیکش هم باشه چون اینجا بازتاب جامعه است

ولی به نظرم اینکه به نسبت کل  تاپیکها این نوع تاپیک ها درصد زیادی رو به خودشون اختصاص دادن جای تامل داره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ناراحت نشدم اتفاقا خوبه حرف بزنیم اینجا برای من خیلی اموزش های کاربردی داشته

درد زنان این سرزمین بخاطر ریشه و قوانین اشتباه هست بعصی از همجنسامون قربانی شرایط و... شدن که موضوعش خیلی گسترده هست نمونه اش قوانین صیغه هست که متاسفانه بعضی آقایون که فاقد شعور هستن با وجود تاهل میرم سمتش یا خیلی از قوانین و فرهنگ دیگه

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
یه تاپیک هم بزن در مورد شب یلدا. احتمالا کم کم زیاد میشه شب یلدا حتما حتما باید 30 آذرماه برگزار بش ...

به نظرم هنوز خیلی فاصله داریم تا اون بلوغ ولی کم کم میرسیم بهش

من خودم بیشتر میل دارم اینو جا بندازیم که ایان یلدا و روز مادر و روز دختر و روز دانشجو و ولنتاین و سالگرد عقد و سالگرد عروسی و عیدی و عید غذدیر مناسبت هایی هستند که در تمامش انتظار هدیه داشته باشیم؟

و یک دلیل دیگه هم این بود کسی اومد از مشکلاتش گفت به جای همدلی کردن باهاش قضاوتش کردیم و کوبوندیمش 

مثلا چند وقت پیش یک نفر عشقش رهاش کرده بود رفته بود ازدواج کرده بود به جای این که درد شکست عشقی این دختر بیچاره درک کنند فقط کوبوندنش بعد آخر کار می دونید چی تاپیک زد؟! که بره تو زندگی اون شخص متاهل 

اگر همون اول باهاش همدلی می کردند، نمی کوبوندنش یا به خاطر توهم همه چی دانی بهش راه حل نادرست نمی دادند به این جا کشیده نمی شد 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

درد زنان این سرزمین بخاطر ریشه و قوانین اشتباه هست بعصی از همجنسامون قربانی شرایط و... شدن که موضوعش ...

عزیزم من درد انکار نمیکنم ولی درصد بالایی از همین خانوما قصد ندارن مسیر تغییر بدن افکارشون و عقایدشون دقیقا مطابق همون سنتی هست که میراثش درده اگر قراره نسل بعدی ما تغییر کنه باید مسیر عقایدمون تغییر بدیم 

اگر منتظر نتیجه متفاوت هستیم باید طرز کارمون تفاوت پیدا کنه

و یک دلیل دیگه هم این بود کسی اومد از مشکلاتش گفت به جای همدلی کردن باهاش قضاوتش کردیم و کوبوندیمش&n ...

کمیت مشاوره دادنمون خیلی لنگه

این مسائل زیاد هست و طبیعی هست تاپیکش هم باشه چون اینجا بازتاب جامعه است ولی به نظرم اینکه به نسبت ...

خودش و تاپیکش معلول یک علت هستن که تامل روشون موجب تعلیق میشه . شماره اضافی داری گلم . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .