2777
2789
عنوان

میدونی چرا تاپیک خیانت زیاده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16415 بازدید | 259 پست

نمیگم اینجا فقط تاپیک خیانت و غم اینا باشه 

قبول دارم 

ولی خب اینستا ام مثلا گل و بلبله 

خوبه مثلا ؟

که چی؟

کلا فضای مجازی کاش کاربردی تر بود تا این چیزای سطحی 

مثلا بزرگان و ثرمندان جهانم میان خوشیای پیش پا افتاده و معمولی شونو  شِیر میکنن ؟

بعدم اینستا پر از خوشیه اونجا بفرمایید استفاده کنید فیض ببرید 

🥰                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش میشد  تا صبح قیامت تک تک کلمات این تاپیکو  لایک کرد

هی اختاپوس جان

ما با دست خودمون خوشبخت ها رو خفه کردیم و گفتیم خوشبخت واقعی نیستن

برای همین بدبخت های واقعی اینجا رشد کردن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چقدر ساده و سطحی ریشه خیانت و فقر رو بررسی کردی . مسئله خیلی عمیقتر از اینها هست .  

من ریشه خیانت و فقر رو بررسی کردم؟

یا گفتم علت زیاد شدن "تاپیک " با این محور چیه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بله هر کسی نون دل و نیت خودشو میخوره ولی گلم گاهی مشکلات آدما متفاوته و دست خودشون نیست اونقدر زیاد ...

من واقعا بااین تاپیک موافقم

خودمم مشکل دارم خیلی تلاش میکنم حل کنم مشکلم رو ولی هرکاری میکنم نمیشه دیگه واقعا کم اوردم خستم بخدا

اگه بیام اینجا مشکلاتم رو بگم میگن طلاق بگیر قهرکن برو ولی خودم میدونم نمیشه.توکل کردم خدا که شوهرم سرعقل بیاد

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین

واقعا حق گفتین تو تاپیک انار تعلیقی هم گفتم اینجا بیشتر منتظرن بدبختیای دیگرانو تایید کنن تا خوشبختیشونو تو تاپیک خواستگاری یه دختر خانم چند نفر اومدن نوشتن که تو پز دادی من آه کشیدم یا تو تاپیکای خونه به جای تبریک گفتن، خیلی اومدن آه کشیدنو به زبون آوردن یکی میاد از قیافش تعریف میکنه همه میریزن سرش تا تخریبش کنن یا لباسشو از چشمش نندازن ول کن نیست حالا برعکس یکی میاد میگه زشتم تا ثابت نکنن که طرف خود زلیخاس ول نمیکنن انگار مشکل از خودمونه کلا عادت داریم به بدبختی کشیدنو بدبختی دیگرانو دیدن 

من ریشه خیانت و فقر رو بررسی کردم؟ یا گفتم علت زیاد شدن "تاپیک " با این محور چیه

یه تاپیک هم بزن در مورد شب یلدا. احتمالا کم کم زیاد میشه

شب یلدا حتما حتما باید 30 آذرماه برگزار بشه؟ یعنی دو هفته بعدش همه دور هم جمع بشن اتفاقی میافته؟

هر کسی یه مشکلی داره. یه زمانی ممکنه چند روز دیرتر یا زودتر دور هم جمع بشین. مهمه حتما خود شب یلدا باشه؟

به نظر میاد اینجا هم یه تنظیماتی ما نیاز داریم. شب یلدا درست شده با هدف دور همی و خوش گذروندن. حالا هر موقعی باشه. اصلا باشه اخر دی ماه.

چه فرقی میکنه. مهم اینه همه رو دور هم جمع کنین و از با هم بودن لذت ببرین.

هی اختاپوس جان ما با دست خودمون خوشبخت ها رو خفه کردیم و گفتیم خوشبخت واقعی نیستن برای همین بدبخت ...

اینجا رو بزارید برای بدبختا باشه 

حالا اینهمه جا برای خوش بختا هست 

اونا ام به اینجا دلشون خوشه 

چرا ول نمیکنید اینجا رو ؟ کوچ کنید جای دیگه

🥰                 

اینجا رو بزارید برای بدبختا باشه  حالا اینهمه جا برای خوش بختا هست  اونا ام به اینجا دلش ...

ببخشید متوجه دلیل خشمتون نمیشم

ایا به شما یا دیگری توهین کردم؟

یا جای شما رو تنگ کردم؟

ببخشید متوجه دلیل خشمتون نمیشم ایا به شما یا دیگری توهین کردم؟ یا جای شما رو تنگ کردم؟

خشم ندارم 

رفتار شما رو درک نمیکنم 

اینجا همینه دیگه 

به زور میخوای باشی به زورم میخوای چیزی باشه که شما میگی چرا ؟

🥰                 

واقعا حق گفتین تو تاپیک انار تعلیقی هم گفتم اینجا بیشتر منتظرن بدبختیای دیگرانو تایید کنن تا خوشبختی ...

تو دنیای واقعی هم همینه .شوهرم هیچ وقت عادت نداره بگه ندارم یا نیست همیشه سعی میکنه به اطرافیانش نشون بدم همه چی اوکیه بخاطر همین همیشه ناراحتش میکنن یا به چشم گاو صندوق بهش نگاه میکنن اما مردممون سالهاست که دوست دارن همدیگه رو بدبخت ببینن تا دلداریش بدن .

خشم ندارم  رفتار شما رو درک نمیکنم  اینجا همینه دیگه  به زور میخوای باشی به زورم م ...

توی حرفهای من زور رو نشون میدید؟