2777
2789
عنوان

میدونی چرا تاپیک خیانت زیاده؟

16414 بازدید | 259 پست

سلام

روزت بخیر دوست نی نی سایتی

حتما این چند وقته متوجه شدی تاپیک ها چقدر تیره تر شدن.

میدونی چرا تاپیک خیانت زیاده؟چرا تاپیک فقر زیاده؟ چرا اسمهای کاربری مثل بدبخت و وامانده و گناهکار و بیچاره و تنها زیاد شده؟ 

من بهت میگم

چون هر کسی اومد گفت شادم گفتیم  ب من چ !

اگر کسی گفت امروز چه قشنگه گفتیم خا!

توی تاپیک  همسرم رو خیلی دوست دارم گفتیم مردا همشون خائن هستن. گفتیم اگه با مادرشوهر خوبی چون هنوز اول ازدواجته حالی ات نیست.

توی تاپیک درامد نگفتیم فلانی چجوری به شغلت رسیدی چجوری درس خوندی گفتیم همه پولدارن فقط منم که با 4 تومن و سه تا بچه میگذرونم. و جواب شنیدیم که باور نکن اینجا همه دروغ میگن

اگر کسی گفت سفر میرم اگر گفت خرید کردم گفتیم نمیترسی چشم بخوری؟ نمیترسی آه بکشن؟ اینا که گفتن نداره. چرا پز میدی؟ باشه فهمیدیم خوشبختی.

نگفتیم دمت گرم گفتیم خوشبحالت.

نگفتیم خانوما زندگی خوب دانلود نمیشه ساخته میشه. به سختی و قدم به قدم. گفتیم از خوشی هاتون نگید چشم میخورید.

پشت سر بقیه کاربرا گفتیم آدم پولدار واقعی نمیاد بگه پولدارم.

آدم خوشبخت واقعی نمیاد توی مجازی جار بزنه.

بعله ما خودمون اینا رو گفتیم

این تاپیک ها این کامنت ها رو خودمون بایکوت کردیم

چی موند؟

کاش بابام بمیره

بدتر از مادر من هم هست؟

بیایین دلداری بدین خیانت دیدم

با این مرد می مونید  یا نه

دستش بشکنه کتک زد

بعله. ما باد کاشتیم. برای همینه داریم توفان درو میکنیم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معذرت می‌خوام نمیدونستم قصدتون قفل کامنت رو حذف کنم؟

دیر شد و دوستان کامنت گذاشتن  حله عزیزم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
دیر شد و دوستان کامنت گذاشتن  حله عزیزم

منم گذاشته بودم پاک کردم 😂

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

بله هر کسی نون دل و نیت خودشو میخوره ولی گلم گاهی مشکلات آدما متفاوته و دست خودشون نیست اونقدر زیاد که دیگه از حد میگذره با صبر و توکل هم حل نمیشه 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔