2777
2789
عنوان

خانوما دکترم دیروز گفت تو ۹ هفته ای طبق پریود 😯

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 73 پست
دکتر با اطمینان گفت ۹ هفته ای بعدم پاشد رفت یکی رو معاینه کنه.اصلا صبر نکرد بهش بگم داری اشتباه میکن ...

اشتباه کرده عزیزم منم سردخترم دکتر حساب کرد ۷ هفته بودم گفت برو سونو قلب وقتی رفتم گفت ۴ هفته و۵روز وفقط ساک دیده شد....بردم برگه رو نشون دادم گفت تگه به خون ریزی افتادی برو بیمارستان😶انقدر غصه خوردم فکر کردم مشکلی دارم که اینطوری گفته...

دکتره خودش دو هفته پیش گفت دو هفته دیگه برو .گفت دو هفته دیگه برو که قلب تشکیل شده باشه 

دکتر منم گفت شنبه برو باز من چند روز صبر کردم چون سن واقعی همون روز آخرین پریودته اونا برحسب اندازه جنین سن تقریبی میگن

همیشه طُ تصمیم میگیری چه ستاره هایی توتاریکی زندگیت بدرخشن! 🧚🏻🌠⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید که اینجوری میگم ولی یه هفته بعد از پریودمم رابطه نداشتم . شما اولین سونو رو هم نرفتی هنوز ؟& ...

نه واسه چی برم

فقط بیبی چک گذاشتم مثبت شد همین! 

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
دکتر منم همیشه چند روز جلوتر میگه.همون دو هفته دیگه بری تشکیل شده

خدا کنه .دارم میمیرم از ترس و استرس .گفت اگه سقط کنی باید بفرستیمت تهران

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

آره عزیزم دیروز سونو رو دید گفت ۹ هفته ای طبق پریود .واسه دو هفته دیگه سونو نوشت 

هیچی نیس لقاح دیرسکل گرف نگران نباش

اتاکیجـــــا شمـــــالی     😍😍تویی ک مِه جان وجهانی دلبرمازندرانی

وقتی مشکلی نیست واسه چی برم

8 هفته میرن واسه قلب

منم دو هفته دیگه میرم

مگه خونریزی داری؟ درد شدید داری!؟ 

نه

پس چرا بری؟ 

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
عزیزم من ۱۳ مهر بودم الان نه هفتم طبق سونو و طبق نظر دکتر ده هفته ولی دکتر گفت چون اختلاف یک هفته ما ...

دکتره یکی از بهترینای قمه .

باورت میشه ویزیتم دو دقیقه هم نشد ؟ سریع بلند شد رفت

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

دکتر با اطمینان گفت ۹ هفته ای بعدم پاشد رفت یکی رو معاینه کنه.اصلا صبر نکرد بهش بگم داری اشتباه میکن ...

😶😑 چقدر بد که برای مراجعه کننده وقت نمیزارن، يه دکتر صبور و خوش اخلاق پیدا کن، من اصلا اعصاب دکتر این مدلی را ندارم،  تو شرایط شما که استرس داری خیلی مهمه که به سوالاتتون جواب بدن

وقتی مشکلی نیست واسه چی برم 8 هفته میرن واسه قلب منم دو هفته دیگه میرم مگه خونریزی داری؟ درد شدید ...

آخه سابقه سقط و بارداری پوچ داشتم .

لکه بینی ندارم .بتامم ۱۴۹۵ بود سه روز بعد از تاخیر

ببخشید که اینجوری میگم ولی یه هفته بعد از پریودمم رابطه نداشتم . شما اولین سونو رو هم نرفتی هنوز ؟& ...

شما پریودت پریود بود یا لک بود؟ 

چاره ای نداری که صبر کنی دو هفته

اگر خدای نرده 9 هفته باشی قلب نداشته باشه خودش دفع میشه

اگرم داشنه باشه ان شالله که میری میبینی دیگه

چرا زود رفتی

خدا کنه .دارم میمیرم از ترس و استرس .گفت اگه سقط کنی باید بفرستیمت تهران

نه نگران نباش زود رفتی الان تازه شدی هفت هفته معمولا تو هفت هفته و چند روز تشکیل میشه

همیشه طُ تصمیم میگیری چه ستاره هایی توتاریکی زندگیت بدرخشن! 🧚🏻🌠⭐
منم حساب کردم ۷ هفته ای .نگران نباش ایشالا ک خیره کاش برات آسپرین یا آمپول هپارین و اینا میداد.کمک ...

آسپرین میخورم