سلام بچه ها یه یسوال. پارسال یلدایی خونواده شوهرم اوردم همنموقع گفتن سال بعد باید خونواده عروس بیارن یلدایی. من الان با مادرشوهرم اینا زندگی میکنم به شوهرم گفتن ازم بپرسه ببینه خونوادم میان یلدا ک تدارک شام و ناهار ببینن یا نه. من گفتم نه من میخواستم برم ک نشد بعد شوهرم گفت ازشون پرسیدم چرا میگین اینو همش. اونا هم گفتن چون رسمه خونواده عروس باید یلدایی بیارن . اجیل و شیرینی و میوه و شکلات و تزئینات و کادو . من گفتم میپرسم از مامانم ولی قبلنا راجب یلدا حرف زدیم باهم مامانم گفت اگه شرایطشو داشتم میاوردم برات ولی امسال یکم گیرم. ولی خب بچه ها ما طرف خودمون اصلا رسم نداریم
در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
لطفا یک صلوات برای شفای تمامی بیماران و فرد مدنظرم بفرستین و حاجتم ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ایرانی اصیلم از نسل کوروش با افتخار لرم ....اسمش را بزار نژاد پرستی ولی من از کسایی که بدون فرهنگ و بدون شناسنامه میان ایران متنفرم و همه جوره مخالفشونم....کاش ورود به سایت کد ملی میخواست اونموقع خیلی ها که از وطنشون فرار کردن و نخواستن دفاع کنن ،دستشون از این سایت قطع بود ، مخاطب تمام جمله های بالا افراد بی فرهنگیه که وضع جامعه را بهم ریختن نه کسی دیگه....اینجا عطر جوونیمون بو سیگاره ، اینجا آگهی فروش کلیه رو دیواره ، حاجی تا کی نشه ؟ تا کی بگیم قسمت بود؟ اینجا سر آرزوهامون اختلاف قیمت بود....،اینجا عبرت نداریم تاریخ هی تکرار میشه ...البته ایران هنوز قشنگیاشو داره مثل مردمش:)))......اگر همه مردم مثل روزهای اخر مدرسه متحد بودن الان وضع این نبود، البته فک کنم الانم اونایی که تا ۲۹ اسفند میرفتن ، هم یسریاشونن ریختن اینجا🗿😂.....راجع به امضام با من حرف نزن اگر قشنگ بود بگو قشنگ بود ، اگر بد بودم سکوت کن، یا مودبانه بگو ، ممنون 🙏🏻
بعد کلا خونواده شوهرم از نامزدی تاحالا هرچی رسم داشتن سر ما اوردن برعکس ک خونواده عروس باید رسم بیارن اینا همش ب ما میگفتن ما رسم داریم و انجام ندین ابرومون میره. یعنی هرچی ک بگین. مامان بابای منم مهربون همشو گفتن چشم. الانم برای یلدا دیگه چون ما سر خونه زندگی خودمونیم روشون نشده به مامانم اینا بگن باید یلدایی بیارین. ب شوهرم میگن ک اونم ب من بگه. وی من هنوز ب مامانم نگفتم اینجوری میگن چیکارکنم بگم بهتره.؟
در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو دوران عقد داماد اینارومیاره خونه عروس کادو میده ب همراه لباس وطلا و یا هرچی ک بینشون رسمه.فقط عروس هم که ب داماد لباس میده همین.ک قبلش با هم میرن خرید،شب یلدا لباسارو میدن ب هم.
شهر ما نه رسمه يلدا ببرن نه يلدا بيارن اما رسم اينه سال اول بعد عقد يا نامزدي خانواده شوهر مي ...
طرف ما اصلا رسم نیست. ولی اونا برای من اوردن پارسال. الانم ک عروسی کردیم یساله. میگن باید اونا بیارن. ولی ما انقدر ب خونوادم زحمت دادیم پدر من واسه عروسی دو برابره همه پول داد حتی خونواده شوهرم.
ما یلدا رسم داریم که همون سال اول خانواده دختر وپسر هردوباهم خرید میکنند و پسر آجیل ومیوه میآورد ودختر هم شام میدن اما بار اول شنیدم که میگن دختر آجیل وکادو بیاره از اقوام نزدیکش بدون اینکه حساس بشن بپرس
واسه صبحانه عروس هم ما رسم داریم یخچالو پر کنیم فقط. ک کرد مامانم همه چی از روغن حیوانی گرفته تا هرچی ک بگین برای صبونه و ناهارو شام پر کرد. ولی مجبورمون کردن صبحانه عروس جدا سفارش بدیم . تازه گفتن رسم اینه باید بیارین خونه داماد .خونواده داماد یعنی عمه و دایی وخاله و عمو و زنو بچشون بیان بخورنش