2777
2789
عنوان

شوهر بی عرضه ..درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 4879 بازدید | 191 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه رفته پولشوریخته ..نمی‌دونم رایت یا دروغ آیین نامه رومچک رد میشه..بازمیخوره ب بی پولی میگه نداشتن ...

برای قبولی آیین نامه نمونه سوال آموزشگاه و بگیره بخونه قبول میشه 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
آخه چیکار کنم.. حقوق کارمندی..کلی قسط..ن مستاجریم

شرایط زندگی برا همه سخت شده،شوهرت گناهی نداره

همین که سالمه و با اخلاق قدرشو بدون،دلزده نشو.

کمکش کن تا پیشرفت کنید،همه توقع هارو از اون نداشته باش.

مهمترین نکته ،خواهر جان مقایسه ممنوع ممنوع ممنوع 

دعای وسعت رزق زیاد بخون.

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

آخه نمی‌دونم چیکار کنم...کاش میدونستم 

من خودم از ١٤سالگيم يه مدت رفتم مربي شنا شدم 

بعدش رفتم بدنسازي مدرك گرفتم با پولايي كه ريز ريز جمع كرده بودم مدرك مربي گري گرفتم يه مدت ناخن مار بودم الانم كه به لطف خدا سالن كراتين دارم 

ميخوام بهت بگم عزيز من هيچوقت نترس شده كار خونگي شروع كن كيك يا غذاي خونگي بپز اما شروع كن بزار شوهرت دلگرم بشه به وجودت وقتي تلاشتو ببينه باهات همراه ميشه 😊🤍

هر چيزي كه در خيال بگنجد واقع است
واقعا ؟؟چیکارمیکنی باهاش ؟

اوایل مثل شما مینشستم غصه میخوردم.با قهر و دعوا هم درست نشد.فقط براش شرط گذاشتم بحز خرجی بقیه حقوقشو باید به من بده.الان هر ماه که حقوق میگیره به حسابم میزنه.هم اجاره رو میدم و هم قسطامونو میدم.وام های خونگی نوشتم تا مجبور بشه قسطشو بده.حقوقمونم کمه اداره کاری هست ولی خداروشکر از وقتی دست خودمه به همه چیز می رسه.

هر جا کار اداری باشه خودم میرم.

شوهرمم عادت کرده بدون مشورت با من کاری نمیکنه.

شرایط زندگی برا همه سخت شده،شوهرت گناهی نداره همین که سالمه و با اخلاق قدرشو بدون،دلزده نشو. کمکش ...

الان ده ساله باهاشم...هنوز یه کاپشن نخریده برام..بس ک گفته ندارم ندارم...ازاول زندگی همش قسط قسط قرض...روانی شدم..یعنی نشده این آدم یه حرکتی بزنه توزندگیش من بگم آفرین مرده...

شوهر من خیلی  باعرضه است ولی هم شکاکه هم حسود هم خسیس کلی پول داره نمیده خرج کنیم فکر اقتصادی عالی داره

تازه عزیزم شرایط اقتصادی یه جور شده ۸۰ در صد مردم بی پول هستن شما شوهرت رو مقصر ندون

اوایل مثل شما مینشستم غصه میخوردم.با قهر و دعوا هم درست نشد.فقط براش شرط گذاشتم بحز خرجی بقیه حقوقشو ...

ن شوهرم حقوق ش دست خودشه...گاهی زیربارم نمیره... مشورت می‌کنه..ولی خب گاهی قشنگ گندمیزنه.