2777
2789
عنوان

شوهر بی عرضه ..درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 4880 بازدید | 191 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام فروردینیه...ولی با دست خالی همه روحانیت می‌کنه ولی شوهرم... خسته شدم از دستش 

چقد جالب.بابامم فروردینیه.اونم همینجوریه.ولی مامان حاضر نیست خودش دست بکار بشه و کاری کنه.تا وقتی من مجرد بودم همه چیز دستم بود ولی الان دیگه نمیتونم.چون خودم یک مرد فروردینی دیگه دارم که باید هواشو داشته باشم

پس تمام مردای فروردینی همینن

من خودم از ١٤سالگيم يه مدت رفتم مربي شنا شدم  بعدش رفتم بدنسازي مدرك گرفتم با پولايي كه ريز ري ...

بچم کوچیکه عین چسب چسبیده بهم...هیجد ماهه هست..هیچ خاکی نمیتونم بریزم بسرم... شوهرم ک ..چی بگم خدا

ن شوهرم حقوق ش دست خودشه...گاهی زیربارم نمیره... مشورت می‌کنه..ولی خب گاهی قشنگ گندمیزنه.

شوهر منم زیر بار نمیرفت.مادرشوهرمو انداختم جلو.گفتم فقط به این شرط حاضرم سر زندگیم بمونم.مجبور شد.ولی الان خودش میگه کاش از اول همه چیزو میسپردم به خودت.

شبی ده تاشو براش بخون.خودتم یادمیگیری

فک کن میگه من خنگم..ای خدا نمیتونم...ای خدا..مث بدبختا فقط آیه یاس مبخونه..یک ذره اقتدارنداره... اعتماد به نفس ندارها...آخه من به کجاش تکیه کنم..همش باید دنبال کاراش باشم..مث بچه های کوچیک..من دلم تکیه گاه می یخاد

شوهر منم زیر بار نمیرفت.مادرشوهرمو انداختم جلو.گفتم فقط به این شرط حاضرم سر زندگیم بمونم.مجبور شد.ول ...

آخ نگو ک‌دلم پره.... شاید باور نکنی ولی نمی‌دونم ازکجا بگم برات...

بچم کوچیکه عین چسب چسبیده بهم...هیجد ماهه هست..هیچ خاکی نمیتونم بریزم بسرم... شوهرم ک ..چی بگم خدا

مشاوره تلفني يا كاراي تلفني چي نميشه انجام بديد؟ منم مشهدم عزيزم اگه كاري از دستم ساخته بود حتما بگين انجام ميدم🥰

هر چيزي كه در خيال بگنجد واقع است
اره خیلی عجیبه.دقیقا همینهایی که شما گفتینو شوهرم و بابام دارن. بعضی وقتها واقعا حرص ادم درمیاد.

الان ک فکرشم میکنم..میبینم بابام اینجوری... دیگه بعد این همه سال یکم اوکی شده.. بقول مامانم اصلا اقتصادی و پول جمع کن نبوده

آخ نگو ک‌دلم پره.... شاید باور نکنی ولی نمی‌دونم ازکجا بگم برات...

کاملا درک میکنم وضعیتتو.حتی بخوایم مسافرت بریم مم باید بلیط بگیرم و برنامه ریزی کنم.چون شوهرم نمیتونه برنامه ریزی خوبی بکنه.میذاره لحظه اخر میگه که دیگه نمیشه کاری کرد.باورت میشه یکبار گفتم این سری بلیط باتو ولی نتونست بلیط جور کنه؟شانس اوردیم تونستیم برگردیم