2777
2789
عنوان

شوهر بی عرضه ..درددل

4879 بازدید | 191 پست

سلام.شوهرم بااینکه آدم خوبیه.پدرخوبیه.مهربون.دل سوز..سرکارمیره..خسیس نیس.. خییییییییلی بامن با احترام به رخوردمیکنه..یه جوره ک همه میگن چه ازطرف من چه ازطرف خودش ک منوخیلی دوست داره..حرف گوش کنه.. خلاصه هرچی بگم کم گفتم..دوتا دختردارم ک‌دختراموروچشماش میزاره...ولی...

ازنظرخودم بی عرضه هست... خسته شدم..

اصلا اقتصادی نیستش..اصلا زرنگی بعضی مردارونداره ...هنوز گواهینامه ندارها..بااینکه ماشین داریم.دوسال شده نمیتونه قبول شه..کارای ماشینمون مونده...از پس هزینه های خونه برنمیاد...من خیلی وقته براخودم هیچی نخریدم.. خیلی دلم پر..بخاطرابن کاراش گاهی دلزده میشم...تاکی بایداززندگی عقب باشیم...توروخدابگیدچکارکنم..یه چیزی بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت برو گواهی بگیر رانندگی کن ماشین و استفاده کن .

خرج خونه هم خب اگه کار داره درآمد داره شاید بخاطر گرونی نمیتونه....

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
خودت گواهینامه بگیر. کمکش کن.همه قرار نیست با عرضه باشن.

آخه رفته پولشوریخته ..نمی‌دونم رایت یا دروغ آیین نامه رومچک رد میشه..بازمیخوره ب بی پولی میگه نداشتن بریزم دوباره امتحان بدم..این دومین باره قرار هست خودمم برم ولی کوپولا ک ثبت نام کنم

عزيزم همه اقايون موفق به دست يك زن موفق شدن حالا گاهي مادرشونه گاهي همسرشون 

من خودم ديدگاهم اينه كه اگه طرفم كاري نميكنه خودم انجام بدم تا تشويق شه 😊اسمش روشه زندگي مشترك نه هركسي واسه خودش يا هركي به اميد نفر مقابل🙌🏻

هر چيزي كه در خيال بگنجد واقع است
خودت برو گواهی بگیر رانندگی کن ماشین و استفاده کن . خرج خونه هم خب اگه کار داره درآمد داره شاید بخا ...

اره همش میگه گرونه...الان برج یازده چک داره..فکراونونکرده فقط الکی غصه میخوره