2777
2789

من کاربر قدیمی سایت هستم،تو این مدت به هیچ عنوان بی ادبی و یا بی احترامی از جانب هیچکدوم از کاربرا ندیده بودم،همیشه هم سعی کردم با احترام جواب بدم تا کدورتی پیش نیاد و آرزوی سلامتی و خوشی میکنم براشون،چون معتقدم که پشت هر کدوم از کاربری ها یک نفر هست که قلب و احساس داره😭

امشب بی دلیل و بدون هیچ علتی یه کاربر حرف سنگینی بهم زد که هیچ جوره از دلم بیرون نمیره😭😭

با اینکه عذرخواهی کرد و متوجه اشتباهش شد ولی من دلم صاف نشد...

ای کاش فضای سایت مثل قدیم بووود،الان حتی اگر مودبانه هم جواب بدی باز هم یه عده هستند که حالت رو خراب کنن😔😔

ای کاش فضای سایت مثل گذشته بی ریا و سالم بود🥺

ببخشید اگر طولانی شد خواهرا🌱🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عذر خواهی کرده دیگه سعی کن فراموش کنی اینطوری دل خودت سنگین میشه

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

خیلی از همین ادما با روحیه های مختلف میان سایت مثلا یا دعوا کردن یا پریودن، یا بچشون مریضه بعد کوچیک ترین حرف باعث میشه بهم بریزن 

خودمم جزو همین ادمام 😑🙁 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را