2777
2789
عنوان

خانومها میشه بیایید

106 بازدید | 23 پست

یکی از اقوام مادر شوهرم فوت کرده توشهرستان که باما ۱۰ ساعتی فاصله داره توهیچکدوم مراسماش شرکت نکردم شوهرم رفته اما من نرفتم چون دوتا بچه کوچیک دارم حالا چهلمش چیکار کنم برم یانه میونه امونم شکر آبه با مادرشوهر جایی واس شب موندنم اونجا نیست برم با دوتا بچه شب و تو ماشین بخوابیم یا همون شوهرم بره کافیه ؟

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت بره کافیه والا دوتا بچه رو میخوای ویلون کنی تو شهر غریب

خیلی دودلیم شوهرم میگه یه وقت زشته هیچ کدوم مراسماش نبودی میگم خب میبینن با بچه یه ساله کجا برم اونم تواین سرما و راه طولانی

خیلی دودلیم شوهرم میگه یه وقت زشته هیچ کدوم مراسماش نبودی میگم خب میبینن با بچه یه ساله کجا برم اونم ...

نه عزیزم از همونجا فاتحه  بفرست زنگ بزن تسلیت بگو کافیه

یادمون رفت زندگی کنیم ...

عزیزم تنها همسرت بره کافیه اگه بچههات مدرسه هم میرن میتونی اونو هم بهونه بیاری و وقت امتحان و...تقریبا هست و از اونور هر کجا باشین بجز شهرهای جنوبی ،هوا سرد شده و به صلاحتون نیست رفتنتون.

نه عزیزم از همونجا فاتحه  بفرست زنگ بزن تسلیت بگو کافیه

روز خاکسپاری زنگ زدم تسلیت گفتم وای چهلمشم زنگ بزنم ؟

عزیزم تنها همسرت بره کافیه اگه بچههات مدرسه هم میرن میتونی اونو هم بهونه بیاری و وقت امتحان و. ...

بچه مدرسه ای که دارم اما مراسم جمعه اس بیشتر از بچه یکساله ام نگرانم ماشینمون بخاریش خراب اونجا دستشویی کرد چه کنم اینا خیلی فکرمو درگیر کرده مراسمم تو اردبیل میگن خیلی سرده