2777
2789
عنوان

روز زن نزدیکه ها😍🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 64 پست
ای بابا😕 یکم سخت شد که😕 به نظرم اخلاقش  فقط با حرف زدن و سیاست درست میشه. اصلا  دعوا ر ...

بنظرم منو فقط برای تن میخواد نه خودم چون بعدش رفتارش تغییر میکنه  یعنی همه مردا اینجورین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم منو فقط برای تن میخواد نه خودم چون بعدش رفتارش تغییر میکنه  یعنی همه مردا اینجورین؟

نبابا

همه مث هم نیستن

دیگه بعضی مردا سخت هستن دیگه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
اخه همش۲۳ سالمه منم دل دارم دوستام کادو میگیرن گل میگیرن قیمت مهم نیست آشغال بگیره ولی دلم خوش میشه

درکت میکنم همه ی خانم ها توی سن شما با احساس و حساس هستند نیاز به توجه دارند با همسرتون مطرح کنید ولی اگه دیدید واقعا اهلش نیست یا فراموش کاره خودتون‌ رو ناراحت نکنید من بعضی وقتا که روحیه ام خرابه خودم برای خودم هدیه میخرم و خیلی هم بهم میچسبه 

زندگی کردن راحته به شرطی که راه ساده اش رو پیش بگیری و از هیچ کس توقعی نداشته باشی 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
درکت میکنم همه ی خانم ها توی سن شما با احساس و حساس هستند نیاز به توجه دارند با همسرتون مطرح کن ...

درسته خودم میگیرم ولی عشقت بده یه چی دیگه اس نمیدونم شاید این یه طرفه باشه تظاهرکنه دوستم داره آخه همش میگه که آدم اضافی هست و بی ارزشه